ΣΥΡΙΖΑ: Οβιδιακή η κυβίστηση του Μητσοτάκη για τη Βόρεια Μακεδονία

ΣΥΡΙΖΑ: Οβιδιακή η κυβίστηση του Μητσοτάκη για τη Βόρεια Μακεδονία

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ζητά την εκκίνηση των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ως «οβιδιακή κυβίστηση» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το θέμα της ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στον ΣΥΡΙΖΑ σημειώνουν, μεταξύ άλλων, ως θετικό το γεγονός πως έστω και αργά, ο πρωθυπουργός αναγνώρισε την ανάγκη εισόδου της γείτονος χώρας στην Ε.Ε.

«Καλωσορίζουμε την οβιδιακή κυβίστηση του κ. Μητσοτάκη που τώρα ζητά την εκκίνηση της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας και την πλήρη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών», σημειώνεται αρχικά από το κόμμα. «Αυτό εξάλλου είναι προς το συμφέρον τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης και μακάρι να υιοθετηθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο», συμπλήρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα, σχολιάστηκε ως θετικό: «Το γεγονός ότι το αναγνωρίζει έστω και τώρα ο κ. Μητσοτάκης είναι θετικό, παρά τα τόσα και τόσα ψέματα που σκόρπισε για να διχάσει τους Έλληνες και να κερδίσει τις εκλογές.

Την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στους «βόρειους γείτονές» μας, ίσως και να καταφέρει να αρθρώσει και το «Βόρεια Μακεδονία». Έτσι και αλλιώς οι «Μακεδονομάχοι» που τον βοήθησαν να εκλεγεί έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι τους εξαπάτησε».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter