ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Να διασφαλίσει η κυβέρνηση τη συνέχεια της διαδικασίας εκκαθάρισης στον ΟΑΣΘ

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Να διασφαλίσει η κυβέρνηση τη συνέχεια της διαδικασίας εκκαθάρισης στον ΟΑΣΘ

«Να διασφαλίσει τη συνέχεια της διαδικασίας εκκαθάρισης» στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) καλεί την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωσή του με αφορμή τη σημερινή διαδικασία αλλαγής «σκυτάλης» στη διοίκηση του οργανισμού.

Καλεί, παράλληλα, τη νέα διοίκηση να μην «υποκύψει σε οποιεσδήποτε πιέσεις και εκβιασμούς» καθώς σε διαφορετική περίπτωση, όπως τονίζει, «θα είναι συνυπεύθυνοι (σ.σ. κυβέρνηση και νέα διοίκηση)».

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «για πρώτη φορά στον ΟΑΣΘ υπήρξε σήμερα κανονική διαδικασία παράδοσης παραλαβής της απερχόμενης προς την καινούρια διοίκηση του οργανισμού, στο πλαίσιο της δημοκρατικής και σύννομης λειτουργίας» και καταδικάζεται η «ένταση και τα επεισόδια που κάποιοι επιχείρησαν να προκαλέσουν στα γραφεία του οργανισμού».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «είναι γνωστό ότι το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δυνάμεις που επεδίωξαν την παρεμπόδιση του συγκοινωνιακού έργου και της διαδικασίας εκκαθάρισης του οργανισμού. Κάτι που διερευνά ήδη η δικαιοσύνη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εξακολουθήσει να προασπίζεται τον δημόσιο χαρακτήρα των μεταφορών και τις κατακτήσεις που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα, όπως η δωρεάν μεταφορά ανέργων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter