ΣΥΡΙΖΑ: Οι απειλές σε βάρος του Ανδρέα Νεφελούδη θα πέσουν στο κενό

ΣΥΡΙΖΑ: Οι απειλές σε βάρος του Ανδρέα Νεφελούδη θα πέσουν στο κενό

Την πλήρη στήριξή του στον γγ του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, στη σκιά των απειλών που δέχτηκε από «τραμπούκους», όπως τονίζει, οι οποίοι προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Θόδωρου Καρυπίδη.

«Οι απειλές που δέχεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, από τραμπούκους που προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Θ. Καρυπίδη, θα πέσουν στο κενό» επισημαίνει, σε γραπτή ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

«Οι εποχές που οι διάφοροι μεγαλόσχημοι χρησιμοποιούσαν τις ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους, με αποτέλεσμα τη συστηματική υπονόμευση του δημοσίου συμφέροντος, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Οι φίλαθλοι του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών ομάδων, δεν έχουν κανέναν λόγο να υπερασπίζονται επιχειρηματίες που αφήνουν απλήρωτους εργαζόμενους και φεσώνουν με υπέρογκα ποσά τα ασφαλιστικά ταμεία».

«Στεκόμαστε στο πλάι του Ανδρέα Νεφελούδη. Το καθεστώς αυθαιρεσίας που απολάμβαναν ορισμένοι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter