ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη περί κέντρου προκαλούν θυμηδία σε Γεωργιάδη, Βορίδη και Σαμαρά!

ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη περί κέντρου προκαλούν θυμηδία σε Γεωργιάδη, Βορίδη και Σαμαρά!

Με αρκετό… χιούμορ σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Deutsche Welle πως το κόμμα του μετακινείται… τολμηρά προς το κέντρο!

«Να προσέξει γιατί πιο δεξιά θα βρει τοίχο», σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως χρειάζεται τέτοιες δηλώσεις για να «φιλοτεχνήσει ένα κεντροδεξιό προφίλ».

Και συμπληρώνει:

«Δεν είναι λίγο να είναι μόνο ο ίδιος μαζί με τον Όρμπαν και το VMRO μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών».

Και καταλήγει πως στην Ελλάδα τέτοιες δηλώσεις δεν προκαλούν μόνον σε μας θυμηδία, αλλά και στον αντιπρόεδρο κ. Γεωργιάδη και στους κ.κ. Βορίδη και Σαμαρά…

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη στη DW

Ο κ. Μητσοτάκης που διαπιστώνει “τολμηρή μετακίνηση της ΝΔ προς το κέντρο” να προσέξει γιατί πιο δεξιά θα βρει τοίχο.

Καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται να κάνει τέτοιες δηλώσεις στο εξωτερικό, ώστε να φιλοτεχνήσει ένα κεντροδεξιό προφίλ. Δεν είναι λίγο να είναι μόνο ο ίδιος μαζί με τον Όρμπαν και το VMRO μέσα στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα κατά της συμφωνίας των Πρεσπών.

Στην Ελλάδα, όμως, τέτοιες δηλώσεις περί μετακίνησης στο κέντρο προκαλούν θυμηδία όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στον αντιπρόεδρο του κ. Γεωργιάδη, όπως και στους κ. Βορίδη και Σαμαρά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter