Οι επαφές του Αλέξη Τσίπρα για την πορεία της πανδημίας

Οι επαφές του Αλέξη Τσίπρα για την πορεία της πανδημίας

O Αλέξης Τσίπρας, πρόκειται να πραγματοποιήσει τις συναντήσεις που είχε προαναγγείλει από την προηγούμενη εβδομάδα, κατά την ομιλία του στη Λάρισα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αναφέρει την ανάγκη δραστικών κινήσεων ώστε να σταματήσει ο «καταστροφικός κατήφορος» εξαιτίας της πανδημίας. Βασικός στόχος του κύκλου επαφών που ξεκινά από αύριο Τρίτη, είναι να εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα σε σχέση με τον περιορισμό των κρουσμάτων και να αποφευχθεί το lockdown.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ξεκινά κύκλο επαφών με φορείς για την πορεία της πανδημίας, την ανεπαρκή διαχείρισή της από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν έστω και τώρα για την αποτροπή τόσο χιλιάδων ακόμα απωλειών όσο και ενός ακόμα καταστροφικού λοκντάουν.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί:

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στις 15:00 με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων και στις 16:00 με το Προεδρείο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ)

Την Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, στις 16:00 με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ).

Την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου, στις 10:30 με τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας και στις 11:30 με την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ).

Ο κύκλος επαφών με φορείς και τα κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα.»

 

Μυστικά & Documento

23/01/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter