ΣΥΡΙΖΑ: Ολική ομολογία παταγώδους αποτυχίας η ανακοίνωση δεύτερου lockdown

ΣΥΡΙΖΑ: Ολική ομολογία παταγώδους αποτυχίας η ανακοίνωση δεύτερου lockdown

Η αξιωματική αντιπολίτευση εκτοξεύει «πυρά» κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αφορμή το αυριανό διάγγελμα του πρωθυπουργού αλλά και τις… βιαστικές προαναγγελίες του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια για το δεύτερο lockdown.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι η ανακοίνωση δεύτερου lockdown συνιστά παράλληλα και ομολογία «παταγώδους αποτυχίας» για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενώ παράλληλα ασκεί κριτική και για την παρουσία του Βασίλη Κικίλια στα ΜΜΕ.

«Μια κυβέρνηση όμως, που δεν μπορεί να συντονιστεί ούτε στις ανακοινώσεις, δύσκολα μπορεί να πείσει και να καθησυχάσει την ελληνική κοινωνία», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης: Ο Κικίλιας προανήγγειλε το νέο lockdown στη χώρα (Video)

Αναλυτικά:

Περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη στην αυριανή του παρέμβαση να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Να εξηγήσει, πώς αφού έχασε τον έλεγχο της πανδημίας, πώς ενώ επί 8 μήνες δεν έκανε τίποτα για να προετοιμάσει τη χώρα και το ΕΣΥ για το δεύτερο κύμα, πώς αφού το Σάββατο ανακοίνωσε «σχέδιο ενός μήνα», βλέπει τώρα το τραγικό αδιέξοδο της πολιτικής του, βλέπει το ΕΣΥ να έχει φτάσει ήδη στα όριά του και σπεύδει να αναιρέσει το σχέδιό του μόλις μετά από 4 μέρες, και τον εκπρόσωπό του μόλις λίγες ώρες μετά τις πρωινές διαβεβαιώσεις πως δεν επίκειται άμεσα lockdown.

Η ανακοίνωση δεύτερου lockdown αποτελεί εκ των πραγμάτων και ολική ομολογία παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησής του κ. Μητσοτάκη να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση και να προετοιμάσει τη χώρα.

Ακόμη όμως και τις αυριανές ανακοινώσεις του κ. Μητσοτάκη έσπευσε να τις προαναγγείλει σήμερα ο εξαφανισμένος από τη διαχείριση της πανδημίας, Υπουργός Υγείας.

Μια κυβέρνηση όμως, που δεν μπορεί να συντονιστεί ούτε στις ανακοινώσεις, δύσκολα μπορεί να πείσει και να καθησυχάσει την ελληνική κοινωνία ότι μπορεί να αντιμετωπίσει στοιχειωδώς αποτελεσματικά την υγειονομική αλλά και την οικονομική κρίση που πυροδοτεί.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter