ΣΥΡΙΖΑ: Όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε ένα σκάνδαλο Πατούλη βρίσκουμε

ΣΥΡΙΖΑ: Όποια πέτρα κι αν σηκώσουμε ένα σκάνδαλο Πατούλη βρίσκουμε

Με αφορμή την πανδημία, ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης υπογράφει συμβάσεις για προμήθεια υλικών με σαφώς υπερκοστολογημένες τιμές. Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του Τομέα Εσωτερικών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Ως τέτοιες περιπτώσεις αναφέρονται η προμήθεια rapid rest και πρόσφατα η προμήθεια μασκών από εταιρεία συμφερόντων του ίδιου επιχειρηματία. Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνονται τα εξής:

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την ερώτηση 34 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφορικά με την προμήθεια rapid rest για τον κορονοϊό από την Περιφέρεια Αττικής με αδιαφανείς διαδικασίες και σε σαφώς υπερκοστολογημένες τιμές και στη δημοσιότητα ήρθαν νέα κατορθώματα του κ. Πατούλη.

Ειδικότερα όπως αποκαλύπτει ο ΣΚΑΙ (που μάλλον δεν διάκειται φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ…) η Περιφέρεια Αττικής έχει συνάψει και άλλη σύμβαση, για την προμήθεια μασκών ποσού 300.000€, με εταιρεία συμφερόντων του ίδιου επιχειρηματία που προκαλεί πληθώρα ερωτημάτων.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πέραν της υπεροκοστολόγησης της προμήθειας (75 λεπτά η μάσκα), η εταιρεία που έχει έδρα τη Νάουσα δραστηριοποιείται στο real estate, και τροποποίησε τους ΚΑΔ στο καταστατικό της για να έχει δικαίωμα εμπορίας φαρμακευτικών προϊόντων, σε ημερομηνία μεταγενέστερη της σχετικής ανάθεσης από την Περιφέρεια Αττικής!

Επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

Επειδή καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας απίθανες ιστορίες υπερτιμολογήσεων, απευθείας αναθέσεων και συμβάσεων με εταιρείες – «φαντάσματα», ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ερωτά:

Υπάρχει τελικά κάποια διαδικασία στην οποία να εμπλέκεται ο κ. Πατούλης που να μην δημιουργεί ερωτηματικά και υπόνοιες σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος;

Ως πότε θα καλύπτει ο κ. Βορίδης και συνολικά η κυβέρνηση τον γαλάζιο περιφερειάρχη Αττικής κ. Πατούλη ;

Ως πότε θα συνεχίσει η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη να ανέχεται, αν όχι να ενθαρρύνει, αυτό το τσουνάμι ρουσφετολογικών πρακτικών, απευθείας αναθέσεων και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος;

Η αλήθεια πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί.

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες κλεισμένοι στα σπίτια τους, ανησυχούν για την υγεία τους και ταυτόχρονα βιώνουν τη μέγιστη οικονομική και εργασιακή ανασφάλεια, οι «άριστοι» και «ανέμελοι» της ΝΔ, κάθε μέρα και πιο απροκάλυπτα, διαμοιράζουν το δημόσιο χρήμα σε φίλους και αρεστούς. ​

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter