ΣΥΡΙΖΑ: «Όσα τηλέφωνα και να πάρει στα κανάλια ο Μητσοτάκης η ατομική αναισθησία του δεν καλύπτεται»

ΣΥΡΙΖΑ: «Όσα τηλέφωνα και να πάρει στα κανάλια ο Μητσοτάκης η ατομική αναισθησία του δεν καλύπτεται»

«Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο», υπογραμμίζει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με αφορμή την αποκάλυψη του documentonews.gr για τις βόλτες του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, η οποία δεν προβλήθηκε από πολλά Μέσα Ενημέρωσης.

Τι κι αν στα social media επικρατεί «πανικός» τα τελευταία 24ωρα μετά τις αποκαλύψεις του Documento για τις πρωθυπουργικές βόλτες στην Πάρνηθα και τη συμπεριφορά του «ανέμελου ποδηλάτη» Κυριάκου Μητσοτάκη

Για τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ είναι απλά… Τρίτη, όπως φαίνεται από το γεγονός πως τα περισσότερα κανάλια δεν ασχολήθηκαν καν με το θέμα, ενώ κι αυτά που το προέβαλαν το έκαναν με… λειψό τρόπο, παραλείποντας τη φωτογραφία που δείχνει τον πρωθυπουργό να ποζάρει στην Πάρνηθα χωρίς μάσκα.

Συν τοις άλλοις πολλά ΜΜΕ δεν έδειξαν να… συγκινούνται ούτε και για την τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, αλλά και τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑ: «Τα τηλέφωνα στα κανάλια φαίνεται πως έπιασαν τόπο»

Μέσω ανακοίνωσής της, η αξιωματική αντιπολίτευση στηλίτευσε το γεγονός αυτό, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «τα τηλέφωνα στα κανάλια για να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο», καταλήγοντας με την εξής τοποθέτηση, απευθυνόμενη προς τον πρωθυπουργό:

«Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου
που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του
εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Ο κ. Μητσοτάκης μάλλον κατάλαβε ότι οι γελοίες δικαιολογίες του εκπροσώπου του για το γεγονός ότι έσπασε την καραντίνα και φωτογραφιζόταν αγκαλιά με κόσμο χωρίς μάσκα και μέτρα προστασίας την ώρα που έχουμε κάθε μέρα αρνητικό ρεκόρ σε ανθρώπινες απώλειες, δεν πείθουν κανέναν. Τα τηλέφωνα στα κανάλια να εξαφανίσουν το θέμα φαίνεται πως έπιασαν τόπο.

Alpha, ΑΝΤ1 και Star δεν έπαιξαν καν το θέμα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε σχετική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, on camera αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και σχόλια άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Το MEGA έπαιξε το θέμα, αλλά χωρίς τη φωτογραφία που δείχνει τον κ. Μητσοτάκη να παραβιάζει τα μέτρα προστασίας, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε γιατί ο κ Μητσοτάκης πήγε για ποδήλατο!

Ο κ. Μητσοτάκης να είναι σίγουρος. Όσο και να φιμώνει την αντιπολίτευση, η ατομική αναισθησία του ανθρώπου που κουνά το δάχτυλο σε όλη την Ελλάδα για να κρύψει τις δικές του εγκληματικές ευθύνες, δεν καλύπτεται.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter