ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε σκέψη για πρόστιμα στους ανήλικους μαθητές

ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε σκέψη για πρόστιμα στους ανήλικους μαθητές

Με ανακοίνωση της η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (Επιτροπή Παρακολούθησης και Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου) καλεί την κυβέρνηση να μην διανοηθεί να επιβάλει πρόστιμα σε μαθητές, όπως άδησε σήμερα να εννοηθεί η υδυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, μιλώντας στο Mega.

Η ανκοίνωση έχει ως εξής:

Σύμφωνα με σημερινή συνέντευξη της υφυπουργού Παιδείας Ζ. Μακρή (MEGA), η «πολύμηνη» προετοιμασία της κυβέρνησης για την υγειονομική θωράκιση των σχολείων… συνοψίζεται σε πρόστιμα σε ανήλικους μαθητές και εθελοντικό εμβολιασμό.

Η επιβολή προστίμων αντί για ουσιαστικά μέτρα στα σχολεία, αποκαλύπτει ότι μοναδική σκέψη της κυβέρνησης και του υπουργείου Παιδείας είναι η καταστολή και η επίθεση στη νέα γενιά και την εκπαιδευτική κοινότητα. Την ίδια στιγμή δεν έχουν αναλάβει καμία από τις ευθύνες που τους αναλογούν ως τώρα για τις πολυπληθείς αίθουσες, τη λειτουργία των ειδικών σχολείων χωρίς κανένα τεστ, την έλλειψη εξοπλισμού για τηλεκπαίδευση, μέχρι τα σωτήρια παγουρίνο και τις κουβερτούλες.

Ούτε σκέψη για πρόστιμα σε ανήλικους μαθητές. Ας δαπανήσουν λίγη από την ενεργητικότητά τους στο πώς τα σχολεία, που ανοίγουν τρίτη φορά όπως έκλεισαν, δεν θα ξανακλείσουν στέλνοντας εκ νέου τους μαθητές στο σπίτι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter