ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή οι Κυρίτσης και Μηταφίδης

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή οι Κυρίτσης και Μηταφίδης

Με κοινή τους επιστολή τους προς την Γραμματέα Ράνια Σβίγγου και τον αναπληρωτή Γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη του ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη της κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και Γιώργος Κυρίτσης ανακοινώνουν την αποχώρησή τους από αυτή. Διευκρινίζουν ότι παραμένουν στο κόμμα ως απλά μέλη και θα συνεχίσουν να απευθύνονται στη βάση του κόμματος και να παλεύουν για τις απόψεις τους.

Η επιστολή τους

«προς την Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τον Αν Γραμματέα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Αγαπητοί σ. Ρανια και σ. Γιώργο

Με ευθύνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανου Κασσελάκη το κόμμα μας οδηγείται στον πολιτικό εκφυλισμό και τη διάλυση.

Με τη διχαστική του ομιλία του στην ΚΕ -μνημείο πολιτικού αμοραλισμού, αυταρχικής και αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς- κατήργησε ουσιαστικά τα εκλεγμένα όργανα του κόμματος, ακόμα και την Επιτροπή Δεοντολογίας.

Με τις αμετροεπείς, προσβλητικές επιθέσεις του κατά ιδρυτικών στελεχών του κόμματος, δημιουργεί κλίμα διωγμού όσων διαφωνούν με τις χωρίς αρχές μεθοδεύσεις του.

Επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να υπηρετήσουμε την παραμόρφωση της φυσιογνωμίας του κόμματος και το αρνητικό, για το κόμμα και τις λαϊκές ανάγκες, πολιτικό σχέδιο που φιλοτεχνεί η περί τον πρόεδρο ηγετική ομάδα,

Δηλώνουμε ότι:

  • Υποβάλλουμε την παραίτησή μας από την ΚΕ
  • Δεν παραιτούμαστε από το δικαίωμά μας να απευθυνθούμε στη βάση του κόμματος και να παλέψουμε για τις απόψεις μας ως απλά μέλη.
    Παρακαλούμε να ενημερώσετε σχετικά τα μέλη της ΚΕ και του κόμματος καθώς και τον Πρόεδρο

Κυρίτσης Γιώργος, μέλος ΚΕ, ιδρυτικό μέλος ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος

Μηταφίδης Τριαντάφυλλος, μέλος ΚΕ, ιδρυτικό μέλος ΣΥΡΙΖΑ και μέλος Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Αθήνα 13 Νοεμβρίου 2023»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter