ΣΥΡΙΖΑ: Πίσω από τις απειλές κρύβεται η ηγετική ομάδα της ΝΔ και ο Μητσοτάκης (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Πίσω από τις απειλές κρύβεται η ηγετική ομάδα της ΝΔ και ο Μητσοτάκης (Video)

«Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: πίσω από αυτό το συντονισμένο σχέδιο, στοχοποίησης και απειλών σε βουλευτές, βρίσκεται η ηγετική ομάδα της ΝΔ και προσωπικά ο αρχηγός της, κ. Μητσοτάκης», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη σημερινή τοποθέτηση του Γραμματέα της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης.

Παράλληλα κάνει λόγο για ακροδεξιό κατήφορο της ΝΔ χωρίς τέλος επισημαίνοντας την άρνηση του κ. Μητσοτάκη να καταδικάσει την οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών. 

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές δηλώσεις του Γραμματέα της ΝΔ. κ. Αυγενάκη στον ΑΝΤ1

«Ο ακροδεξιός κατήφορος της ΝΔ δεν έχει τέλος. Μετά την επανειλημμένη άρνηση του κ.Μητσοτάκη να καταδικάσει την οργανωμένη επιχείρηση εκφοβισμού βουλευτών από κεντρικό στέλεχος της ΝΔ στα Βόρεια Προάστια, ο γραμματέας της, κ. Αυγενάκης, σε σημερινή του παρέμβαση στον ΑΝΤ1, πρόσφερε εκ νέου κάλυψη σε αυτές τις αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: πίσω από αυτό το συντονισμένο σχέδιο, στοχοποίησης και απειλών σε βουλευτές, βρίσκεται η ηγετική ομάδα της ΝΔ και προσωπικά ο αρχηγός της, κ. Μητσοτάκης. Ο ίδιος υπηρετεί τον ακροδεξιό λαϊκισμό, για να κάνει το χατίρι των κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη.»

Αυγενάκης προς Φίλη: Μαχητές της Ν.Δ

«Χθες στην Βουλή υπήρξε ένα μεγάλο βήμα πολιτικής σταθερότητας, η Συμφωνία των Πρεσπών θα ψηφιστεί με απόλυτη πλειοψηφία στην Βουλή» δήλωσε ο Νίκος Φίλης το πρωί στον ΑΝΤ1

Πρόσθεσε επίσης ότι «η Ν.Δ. δεν μπορεί να επιβάλλει τίποτα στις πολιτικές εξελίξεις και δυστυχώς επιστρατεύει τραμπούκους.»

«Ο κ. Αυγενάκης προίστατε ενός μηχανισμού τραμπούκων και παρακρατικών» κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

«Ο κ. Αυγενάκης που είναι γραμματέας της δυστυχώς δεν έχει λάβει κανένα μέτρο για τον γραμματέα της ΝΟΔΕ και τα απειλητικά μηνύματα εναντίον βουλευτών», ανέφερε μετακύ άλλων ο Νίκος Φίλης μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1. Και συνέχισε λέγοντας

«Οι πολίτες που ψηφίζουν τη Ν.Δ. είναι και δημοκρατικοί άνθρωποι», ωστόσο όπως υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «ο μηχανισμός του κόμματος έχει διαβρωθεί σε μεγάλο βαθμό από τραμπούκους και από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν αντίληψη δημοκρατίας μέσα τους».

«Δεν αφορά όλη τη Ν.Δ. αυτό» ξεκαθάρισε ο κ. Φίλης, αλλά το στενό μηχανισμό.

Ο κ. Αυγενάκης αντέδρασε μιλώντας για «μαχητές της Ν.Δ» που δεν τρομάζουν χωρίς να καταδικάσει καθόλου το στέλεχος της ΝΟΔΕ για την εκστρατεία των απειλών.

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter