ΣΥΡΙΖΑ: Ποια γραμμάτια ξεπληρώνει ο Μητσοτάκης στον «εντιμότατο φίλο» του Φρουζή;

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια γραμμάτια ξεπληρώνει ο Μητσοτάκης στον «εντιμότατο φίλο» του Φρουζή;

Να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τις σχέσεις του με τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Novartis, Κ. Φρουζή, όπως αποκάλυψε το Documento, καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με σχετική ανακοίνωσή του.   

Ειδικότερα, το Γ.Τ. του κυβερνώντος κόμματος σημειώνει: 

«Στη συζήτηση στη Βουλή την περασμένη Πέμπτη ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η σχέση του με τον κ. Φρουζή της Novartis υπήρξε απολύτως τυπική και στο πλαίσιο των κοινωνικών του συναναστροφών.

Στα emails του κ. Φρουζή, όμως, προς τον κ. Μητσοτάκη, που αποκάλυψε η εφημερίδα Documento, ο ισχυρός άνδρας της Novartis διοργανώνει προεκλογικές συναντήσεις με σημαντικούς επιχειρηματίες, προφανώς προκειμένου οι τελευταίοι να ενισχύσουν τον προεκλογικό αγώνα της ΝΔ και προσωπικά του κ. Μητσοτάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης που για άλλη μια φορά συνελήφθη ψευδόμενος στη Βουλή, οφείλει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Έναντι ποιων ανταλλαγμάτων ο «εντιμότατος» φίλος του, κ. Φρουζής του οργάνωσε προεκλογικές συναντήσεις στήριξης με επιφανείς επιχειρηματίες για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ;

Ποια είναι τα γραμμάτια που ξεπληρώνει σήμερα προς τον «εντιμότατο» φίλο του, καλύπτοντας το σκάνδαλο και μιλώντας για σκευωρία ;

ΥΓ. Προς στιγμής είχαμε πιστέψει πως η μεγάλη πρωτοτυπία του σκανδάλου Novartis ήταν πως αποτελούσε το πρώτο μεγάλο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης από το οποίο απουσίαζε το όνομα Μητσοτάκης. Δυστυχώς διαψευστήκαμε..»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter