ΣΥΡΙΖΑ: Ποια υγειονομική σκοπιμότητα εξυπηρετεί η συρρίκνωση του αριθμού των τεστ;

ΣΥΡΙΖΑ: Ποια υγειονομική σκοπιμότητα εξυπηρετεί η συρρίκνωση του αριθμού των τεστ;

Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζει την επιδημιολογική εικόνα που καταγράφεται το τελευταίο 24ωρο όσον αφορά την πορεία του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται γιατί έχει συρρικνωθεί ο αριθμός των τεστ που διενεργήθηκαν στη χώρα στο 1/3, σε σχέση με τα στοιχεία που κατέγραψε ο ΕΟΔΥ πριν από πέντε ημέρες.

Συγκεκριμένα, η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζει ότι την περασμένη Πέμπτη έγιναν 31.518 τεστ, ενώ το τελευταίο 24ωρο μόλις 11.372.

«Ποια υγειονομική σκοπιμότητα εξυπηρετεί η συρρίκνωση του αριθμού των τεστ την ώρα που οι «σκληροί δείκτες» παραμένουν υψηλοί», σχολιάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά:

Στην επιδημιολογική εικόνα που περιγράφει η επίσημη ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ αποτυπώνεται σωρευτικά ο αριθμός των τεστ που διενεργούνται σε όλη τη χώρα. Από την εξέταση των σημερινών στοιχείων προκύπτει ότι έχουν πραγματοποιηθεί 11.372 τεστ (μοριακά και rapid), ενώ 5 μέρες πριν (στις 26/11) ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 31.518.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ποια υγειονομική σκοπιμότητα εξυπηρετεί η συρρίκνωση του αριθμού των τεστ στο 1/3, την ώρα που οι «σκληροί» δείκτες (διασωληνωμένοι και θάνατοι) παραμένουν δραματικά υψηλοί;

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter