ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική συγκέντρωση στις 14 Φεβρουαρίου – Συνέδριο της Νεολαίας τον Μάρτιο

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική συγκέντρωση στις 14 Φεβρουαρίου – Συνέδριο της Νεολαίας τον Μάρτιο

Οι αποφάσεις που έλαβε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα την Τετάρτη.

Στην συνεδρίαση της Π.Γ αποφασίστηκε η διεξαγωγή μεγάλης κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης στην Αθήνα στις 14 Φεβρουαρίου, όπως επίσης και η διεξαγωγή του συνεδρίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στις 6-8 Μαρτίου.

Παράλληλα, θα προγραμματιστούν τέσσερις θεματικές προσυνεδριακές ημερίδες μέχρι το Πάσχα σε διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, με αντικείμενο την αγροτική πολιτική, την αυτοδιοίκηση, το συνδικαλιστικό κίνημα και τον πολιτισμό.

Στις 3-4 Απριλίου αποφασίστηκε επίσης η διεξαγωγή διεθνούς συνεδρίου αποτίμησης της κυβερνητικής θητείας, ενώ το συμβουλευτικό δημοψήφισμα θα λάβει χώρα το διήμερο 5-6 Απριλίου

Το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος θα αποφασιστεί στην επόμενη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λίστες μελών του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του συνεδρίου θα οριστικοποιηθούν έναν μήνα πριν την διεξαγωγή του. 

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει ήδη αποφασιστεί, το συνέδριο θα διεξαχθεί 14 – 17 Μαΐου, ενώ η εκλογή των συνέδρων θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 2-4 Μαΐου.

Τέλος, επόμενη βδομάδα θα συνεδριάσει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για να επικυρώσει τον οδικό χάρτη προς το συνέδριο, ενώ η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει το διήμερο 8-9 Φεβρουαρίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter