ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η «συγγνώμη» Πατέλη – Η κυβέρνηση μισεί και φοβάται τη νεολαία

ΣΥΡΙΖΑ: Προσχηματική η «συγγνώμη» Πατέλη – Η κυβέρνηση μισεί και φοβάται τη νεολαία

Σχολιάζοντας το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία την απάντηση Πατέλη  αφού τη χαρακτηρίζει «καθυστερημένη» και «προσχηματική», βάλλει κατά της κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι «δεν έχει ξαναϋπάρξει κυβέρνηση που να μισεί και να φοβάται τόσο πολύ τις νέες και τους νέους της χώρας της».

Η δήλωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Η καθυστερημένη συγγνώμη του κ. Πατέλη, που θεωρεί ότι όσοι νέοι επιλέγουν να ασχοληθούν με την επιστήμη τους είναι τεμπέληδες, είναι παντελώς προσχηματική. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη επιβεβαιώνει εδώ και δύο χρόνια με τα πεπραγμένα της την αντίληψη που έχει για τους νέους και τους επιστήμονες της χώρας.

Πρώτα υποτίμησαν τα πιο μορφωμένα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας με το φιάσκο του σκοιλ-ελικικού.

Στη συνέχεια για μήνες συκοφάντησαν τη νεολαία που εργάζεται και σπουδάζει κάνοντας λόγο για «ανεύθυνους που διασπείρουν τον κορονοϊό».

Μετά αποφάσισαν εν μέσω πανδημίας να πετάξουν 25.000 δεκαοχτάχρονους εκτός πανεπιστημίων για να έχουν πελατεία τα κολέγια.

Και τώρα προωθούν ένα νομοσχέδιο που θα καταργεί το οκτάωρο και τους καταδικάζει να δουλεύουν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι, χωρίς κανέναν έλεγχο της αυθαιρεσίας

Δεν έχει ξαναϋπάρξει κυβέρνηση που να μισεί και να φοβάται τόσο πολύ τις νέες και τους νέους της χώρας της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter