ΣΥΡΙΖΑ: Προτάσεις για άμεση αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό στην Πάργα

ΣΥΡΙΖΑ: Προτάσεις για άμεση αποκατάσταση των περιοχών που επλήγησαν από τον σεισμό στην Πάργα

Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών από το σεισμό 5,6 R της 21ης Μαρτίου 2020, του Δήμου Πάργας, ΠΕ Πρεβέζης και του Δήμου Σουλίου, ΠΕ Θεσπρωτίας, κατ’ αναλογία προηγούμενων εφαρμοζόμενων διαδικασιών απέστειλε ο Τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο και στους Δημάρχους Πάργας κ. Ν. Ζαχαριά και Σουλίου κ. Καραγιάννη.

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει 12 συγκεκριμένες προτάσεις, που έχουν ήδη εφαρμοστεί σε προηγούμενες φυσικές καταστροφές προκειμένου:

Α. να μπορούν να εκκινήσουν άμεσα εντός μιας εβδομάδας οι διαδικασίες και οι εργασίες αποκατάστασης και

Β. να δοθεί άμεση συνδρομή στους πολίτες, στις οικογένειες και στις επιχειρήσεις, που έχουν πληγεί εντός της περιόδου αντιμετώπισης της εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Σημειώνουμε ότι σε κάθε πρόταση υπάρχει η αντίστοιχη νομοθετική ή κανονιστική διάταξη εφαρμογής στο παρελθόν, για την διευκόλυνση επίσπευσης των αρμόδιων υπηρεσιών των Υπουργείων.

Στεκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας.

Σε αυτή τη κρίσιμη εποχή, συμβάλουμε με προτάσεις ρεαλιστικές και θέσεις κοινωνικής ευαισθησίας, ευθύνης και αλληλεγγύης, στην αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του ελληνικού λαού.

Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης όλων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter