ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Μετά τη στοχοποίηση Μητσοτάκη, ήρθαν και οι ανερυθρίαστοι εκβιασμοί στη μουσουλμανική μειονότητα»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Μετά τη στοχοποίηση Μητσοτάκη, ήρθαν και οι ανερυθρίαστοι εκβιασμοί στη μουσουλμανική μειονότητα»

«Μετά τη στοχοποίηση Μητσοτάκη, ήρθαν και οι ανερυθρίαστοι εκβιασμοί Μπακογιάννη στη μουσουλμανική μειονότητα» σχολιάζει το Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα όσα είπε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη που βρέθηκε σήμερα σε χωριά της ορεινής Ροδόπης όπου συναντήθηκε με φορείς, πολιτιστικούς συλλόγους και κατοίκους της περιοχής απειλώντας τους ότι «εάν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωση του επισημαίνει πως «με αυτές τις πρακτικές όπως και τις κυπατζίδικες διαρροές περί «πληροφοριών» και δήθεν «μυστικών επισκέψεων» Τούρκων αξιωματούχων, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να γυρίσει την περιοχή σε άλλες, σκοτεινές εποχές» Ωστόσο θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κάθε δημοκρατικό πολίτη απέναντί του σημειώνει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Αφού ο κ. Μητσοτάκης στοχοποίησε για μέρες τη μουσουλμανική μειονότητα και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να αγνοήσει την ψήφο 20,000 Ελλήνων πολιτών, επενδύοντας στην ένταση και την πόλωση, η κα Μπακογιάννη επισκέφτηκε τη Θράκη προκειμένου να εκβιάσει ανερυθρίαστα τη μειονότητα με τη φράση: «αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Αυτό είναι το μήνυμα που ήρθα να σας πω.»

Με αυτές τις πρακτικές όπως και τις κυπατζίδικες διαρροές περί «πληροφοριών» και δήθεν «μυστικών επισκέψεων» Τούρκων αξιωματούχων, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να γυρίσει την περιοχή σε άλλες, σκοτεινές εποχές.

Θα βρει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κάθε δημοκρατικό πολίτη απέναντί του.

Διαβάστε επίσης:

Kλίμα εκφοβισμού από την Νέα Δημοκρατία στη Ροδόπη: «Εάν εσείς δεν με στηρίξετε, εγώ δεν μπορώ να σας στηρίξω» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter