ΣΥΡΙΖΑ: Σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού ο Γεωργιάδης κατηγορεί Αριστερά και ΣτΕ για το ακριβό ρεύμα

ΣΥΡΙΖΑ: Σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού ο Γεωργιάδης κατηγορεί Αριστερά και ΣτΕ για το ακριβό ρεύμα

Σκληρή απάντηση στον Άδωνη Γεωργιάδη, που σε νέο παραλήρημά του σήμερα ισχυρίστηκε ότι την ευθύνη για τις υψηλές τιμές του ρεύματος στην Ελλάδα την έχει η Αριστερά εξαπολύοντας βολές και στο Συμβούλιο της Επικρατείας, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Σαν γνήσιο τέκνο του Παττακού ο κ. Γεωργιάδης σε άλλο ένα ακροδεξιό κρεσέντο κατηγόρησε την Αριστερά και το ΣτΕ για το ακριβό ρεύμα» τονίζει σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Ο υπουργός της αδιευκρίνιστης ευθύνης κατηγορεί τους πάντες για τα αποτελέσματα της δικής του πολιτικής. Αντί να προστατεύσει την κοινωνία από την ακρίβεια, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιδοθεί στην λεηλασία του δημοσίου πλούτου.

Ο κ. Γεωργιάδης είναι ο δεύτερος υπουργός μετά τον Καραμανλή που κατηγορεί το ΣτΕ για τις δικές τους οικονομικές αποτυχίες. Ο χαρακτηρισμός δε πολιτών που έχουν δικαιωθεί από το ΣτΕ ως “μουρλούς” δείχνει το ακροδεξιό του μίσος απέναντι στη δημοκρατική λειτουργία της χώρας.

Καμία έκπληξη λοιπόν που η ελληνική κοινωνία αλλά και η υπόλοιπη Ευρώπη αντιμετωπίζουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη σαν μια κακή αντιγραφή του Όρμπαν» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε ανάλογη ανάρτηση στο Twitter προχώρησε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νάσος Ηλιόπουλος. «Λεηλατούν τον δημόσιο πλούτο σαν σμήνος από ακρίδες. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια αντιγραφή του Όρμπαν» υπογραμμίζει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter