ΣΥΡΙΖΑ – Siemens: Σε ποια τσέπη πήγαν τα χρήματα του Τσουκάτου;

ΣΥΡΙΖΑ – Siemens: Σε ποια τσέπη πήγαν τα χρήματα του Τσουκάτου;

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου για το σκάνδαλο Siemens 13 χρόνια μετά την έναρξη της εισαγγελικής έρευνας για το σκάνδαλο των «μαύρων ταμείων» του γερμανικού κολοσσού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται αν ποτέ θα μάθουμε σε ποια τσέπη κατέληξε το ένα εκατομμύριο που ομολόγησε πως πήγε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ο Θεόδωρος Τσουκάτος.

Παράλληλα σημειώνει πως ο Θ. Τσουκάτος απηλλάγη λόγω παραγραφής προσθέτοντας πως «ΝΔ και ΚΙΝΑΛ αρνούνται να ψηφίσουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία κλείνει κάθε ερμηνευτικό παράθυρο για παραγραφή του αδικήματος της δωροδοκίας για υπουργούς.»

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Siemens: «Αθώος» ο Τσουκάτος – Καταδικάστηκαν 22 από τους 54

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Την ώρα που ο κ. Τσουκάτος, που ομολόγησε ότι πήγε ένα εκατ. μάρκα από μίζα της Siemens στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ – ενώ άλλοι έπαιρναν ως δωρεές τηλεφωνικά κέντρα από τον καταδικασθέντα κ. Χριστοφοράκο – απηλλάγη λόγω παραγραφής, ΝΔ και ΚΙΝΑΛ αρνούνται να ψηφίσουν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία κλείνει κάθε ερμηνευτικό παράθυρο για παραγραφή του αδικήματος της δωροδοκίας για υπουργούς.

Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους…

Υ.Γ. Αλήθεια, θα μάθουμε ποτέ σε ποια τελικά τσέπη κατέληξε το ένα εκατ. που ομολόγησε πως πήγε στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Τσουκάτος;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter