ΣΥΡΙΖΑ: ΣΚΑΪ και ΝΕΑ θα μας πουν σε λίγο ότι «μαζί δανειστήκαμε» τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων

ΣΥΡΙΖΑ: ΣΚΑΪ και ΝΕΑ θα μας πουν σε λίγο ότι «μαζί δανειστήκαμε» τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων

Σκληρή ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη δικαστική διερεύνηση των δανείων των κομμάτων.

«Παρά τις μεθοδευμένες προσπάθειες θαψίματος του σκανδάλου των θαλασσοδανείων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ από τις προηγούμενες κυβερνήσεις, η υπόθεση παίρνει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης. Το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ ήταν αυτό που άνοιξε το δρόμο για τη δικαστική διερεύνηση για τα φέσια στις τράπεζες ύψους 220 εκατομμυρίων της ΝΔ και 200 εκατομμυρίων του ΠΑΣΟΚ. Την ώρα που οι πολίτες φορτώνονταν με δυσβάσταχτα βάρη, οι τράπεζες έδιναν έναν πακτωλό χρημάτων στα 2 κόμματα, χωρίς εξασφαλίσεις και χωρίς να ενδιαφέρονται να αποπληρωθούν» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και προσθέτει:

«Ήταν, μάλιστα, τέτοια η βεβαιότητα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για τη διαχρονική ασυλία τους που ποτέ δεν ψέλλισαν μισή συγνώμη στον ελληνικό λαό, ποτέ δεν απολογήθηκαν για τη ζημιά στους έλληνες φορολογούμενους, ποτέ δεν έδωσαν λογαριασμό για το πού πήγαν τα χρήματα αυτά. Έχουν μόνο το απύθμενο θράσος να μιλούν για ρύθμιση και διαγραφή των δανείων τους, όπως επανέλαβε πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης. Τώρα όμως τα ψέματα έχουν τελειώσει για όσους χρεοκόπησαν και τη χώρα και τα κόμματά τους.»

Και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει με ένα σαρκαστικό υστερόγραφο:

«ΥΓ. Τόσο ο ΣΚΑΙ, όσο και τα ΝΕΑ εγκαινίασαν σήμερα την υπερασπιστική γραμμή της ΝΔ για να ακολουθήσει η κ. Σπυράκη και να μιλήσει περί «σπίλωσης». Σε λίγο θα μας πουν ότι «μαζί τα δανειστήκαμε».

Διαβάστε επίσης: «Τα Νέα» ενοχλήθηκαν που άνοιξε ο φάκελος για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter