ΣΥΡΙΖΑ: Σοκαριστική παραδοχή Γεωργιάδη – Την αφήνουμε στην κρίση των πολιτών και της Δικαιοσύνης

ΣΥΡΙΖΑ: Σοκαριστική παραδοχή Γεωργιάδη – Την αφήνουμε στην κρίση των πολιτών και της Δικαιοσύνης

Στην κρίση των πολιτών της Δικαιοσύνης και του κ. Μητσοτάκη αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την σοκαριστική παραδοχή του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη το πρωί της Τετάρτης, σχετικά με τον παραιτηθέντα υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή και την ασφάλεια στα τρένα, όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι εάν έλεγε υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας δεν θα έμπαινε κανείς. 

Διαβάστε επίσης: ΣΥΡΙΖΑ για Γεραπετρίτη: «Ο σεβασμός στους ανθρώπους που χάσαμε δεν επιτρέπει συμψηφισμούς και συγκάλυψη»

«Δέκα ημέρες πριν την τραγωδία ο κ. Καραμανλής εγκαλούσε τον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή γιατί ζητούσε απαντήσεις για θέματα ασφαλείας στο σιδηρόδρομο, κάνοντας λόγο για “ντροπή που θέτετε θέματα ασφαλείας”. Σήμερα, με 57 ανθρώπους νεκρούς από το δυστύχημα στα Τέμπη, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως “αν έλεγε ο Καραμανλής ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα, δεν θα έμπαινε κανείς”» αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Εν μέσω πένθους για την εθνική τραγωδία, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θα χαρακτηρίσει την σοκαριστική και κυνική παραδοχή του κ. Γεωργιάδη. Την αφήνουμε στην κρίση των πολιτών, της Δικαιοσύνης και του κ. Μητσοτάκη που θα έπρεπε ήδη να τον έχει αποπέμψει» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Διαβάστε επίσης: Κυνική παραδοχή Άδωνη: Μπορεί να πει ο υπουργός ότι υπάρχει πρόβλημα ασφαλείας στα τρένα; Δεν θα μπει άνθρωπος!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter