ΣΥΡΙΖΑ: Στελέχη και πολιτευτές της ΝΔ ολόκληρο το ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ

ΣΥΡΙΖΑ: Στελέχη και πολιτευτές της ΝΔ ολόκληρο το ΔΣ της ΕΡΓΟΣΕ

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι η λύση στην παθογένεια, είναι η παθογένεια» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών για τους μεταβατικούς προέδρους στον ΟΣΕ και την ΕΡΓΟΣΕ και αποκαλύπτει ότι «σχεδόν ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ, -που είχε διορίσει η κυβέρνηση- είναι στελέχη και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας».

«Ο κ. Μητσοτάκης μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης, είπε ότι θα ανατρέψει το βαθύ κράτος που στηρίζεται σε μικροκομματικά τερτίπια. Κάτι που θέλουν όλοι οι Έλληνες» αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεχίζει «Αυτό που δεν είπε όμως, είναι ποιος έχτισε αυτό το πελατειακό κράτος».

«Ο ορισμός δηλαδή του ρουσφετιού, της αναξιοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι η λύση στην παθογένεια, είναι η παθογένεια» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο κ. Μητσοτάκης μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης, είπε ότι θα ανατρέψει το βαθύ κράτος που στηρίζεται σε μικροκομματικά τερτίπια. Κάτι που θέλουν όλοι οι Έλληνες.

Αυτό που δεν είπε όμως, είναι ποιος έχτισε αυτό το πελατειακό κράτος.

Γιατί σήμερα, αποκαλύπτεται, ότι σχεδόν ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΓΟΣΕ, -που είχε διορίσει η κυβέρνηση- είναι στελέχη και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο ορισμός δηλαδή του ρουσφετιού, της αναξιοκρατίας. Ο κ. Μητσοτάκης δεν είναι η λύση στην παθογένεια, είναι η παθογένεια.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter