ΣΥΡΙΖΑ: Συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ αλλοίωσαν την ομιλία του Γιάννη Ραγκούση

ΣΥΡΙΖΑ: Συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ αλλοίωσαν την ομιλία του Γιάννη Ραγκούση

Το Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ με ανακοίνωση του καταγγέλλει την απόπειρα δύο συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ να διαστρεβλώσουν την ομιλία του του Γιάννη Ραγκούση στη Βουλή ώστε να τον εμφανίσουν να επιτίθεται στο σώμα των Αστυνομικών.

Η ανακοίνωση με τίτλο «Συνειδητή διαστρέβλωση. Bολικές εντυπώσεις. Για ποιον;» εκδόθηκε το απόγευμα με αφορμή την «απαράδεκτη προσπάθεια παραποίησης της ομιλίας του Γ. Ραγκούση, Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου από τους συνδικαλιστές κ. Κωνσταντίνο Τσουμάνη και κ. Θεόδωρο Τσαϊρίδη».

«Για την ενημέρωσή σας επισυνάπτουμε και το κομμάτι της ομιλίας του κ. Ραγκούση προς άρση κάθε αμφιβολίας και με το οποίο καθίσταται σαφές ότι ο κ. Ραγκούσης στράφηκε εναντίον της Κυβέρνησης και όχι εναντίον της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελληνίδων και των Ελλήνων Αστυνομικών, όπως δολίως προσπάθησαν να ισχυριστούν οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές», τονίζεται.

Το απόσπασμα του Γιάννη Ραγκούση

“Και για το ερώτημα ποιος συνομιλεί με ποιον, κύριε Χρυσοχοΐδη, συνομιλούμε, ναι, για όλες αυτές τις καταγγελίες που κάνουμε για την αυθαίρετη και απαράδεκτη εξαλλοσύνη, στην οποία έχετε οδηγήσει τους ακροδεξιούς θύλακες μέσα στην Ελληνική Αστυνομία. Ξέρετε με ποιους συνομιλούμε, κύριε Χρυσοχοΐδη; Με τη Διεθνή Αμνηστία….

Η Διεθνής Αμνηστία τα λέει αυτά, κύριε Χρυσοχοΐδη…. Το ​χειρότερο απ΄ όλα το οποίο έχετε κάνει στην Ελληνική Αστυνομία είναι ότι έχετε διαμορφώσει ξανά, μετά από δεκαετίες, τις συνθήκες ο Έλληνας αστυνομικός και η Ελληνίδα αστυνομικός, που κατά βάση είναι παιδιά εργαζόμενα -εξαιρώ αυτούς τους άθλιους σαν αυτόν προχτές, με την ανθοδέσμη- να ξαναγίνουν μισητά πρόσωπα στην ελληνική κοινωνία! Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες, μετά τη δεκαετία του ’60 και του ’50, να ντρέπονται τα παιδιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί! Εκεί πάτε την Ελληνική Αστυνομία και κατ’ επέκταση την ελληνική κοινωνία!”

Εντύπωση επίσης προκαλεί η σπουδή της διαστρέβλωσης την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση απορρίπτει, τρείς τροπολογίες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΣ για την υγειονομική προστασία και την δύσκολη καθημερινότητα του προσωπικού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter