ΣΥΡΙΖΑ: Τα έργα και οι ημέρες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στον χώρο της Υγείας αποκαλύπτονται

ΣΥΡΙΖΑ: Τα έργα και οι ημέρες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στον χώρο της Υγείας αποκαλύπτονται

«Τα έργα και οι ημέρες των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η διαχρονική σήψη στον χώρο της Υγείας, αποκαλύπτεται σιγά-σιγά στα μάτια όλων, τώρα που κανείς δεν καλύπτει πια τις ευθύνες τους» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις καταγγελίες του Ανδρέα Μαρτίνη κατά τη σημερινή κατάθεση του στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για την υγεία. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για αποκάλυψη εκ μέρους του κ. Μαρτίνη, μιας σειράς μεθοδεύσεων και παρεμβάσεων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπέρ συγκεκριμένων συμφερόντων.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «στη σημερινή κατάθεσή του στην αρμόδια εξεταστική επιτροπή της Βουλής, ο πρώην πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του «Ερρίκος Ντυνάν», αποκάλυψε μια σειρά μεθοδεύσεων και παρεμβάσεων της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, υπέρ συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων, που οδήγησαν στον οικονομικό στραγγαλισμό και το ξεπούλημα του νοσοκομείου». Τονίζει ότι «από την συμμετοχή φίλων, γνωστών, συγγενών και… καθηγητών των εκάστοτε υπουργών και πρωθυπουργών στα ΔΣ του «Ερρίκος Ντυνάν», ως τους εκβιασμούς υπουργών για να εξυπηρετηθούν τραπεζίτες, ο Α. Μαρτίνης περιέγραψε μια ζοφερή εικόνα, η οποία συνοψίζεται στη φράση του ‘ο Αβραμόπουλος έκανε το σύστημα άλωσης, ο Λοβέρδος έσκαψε το λάκκο του Ντυνάν και ο Γεωργιάδης μας έριξε στο λάκκο και τον σφράγισε’».

Κατόπιν αυτών, ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι «τα έργα και οι ημέρες των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η διαχρονική σήψη στον χώρο της Υγείας, αποκαλύπτεται σιγά σιγά στα μάτια όλων, τώρα που κανείς δεν καλύπτει πια τις ευθύνες τους»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter