ΣΥΡΙΖΑ: Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν τη μεθοδική δουλειά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν τη μεθοδική δουλειά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

«Να παρουσιάσει ένα συνεκτικό σχέδιο για την οικονομία της χώρας κι όχι γενικόλογα ευχολόγια περί ανάπτυξης», καλεί την κυβέρνηση η αξιωματική αντιπολίτευση, «αντί να πανηγυρίζει με τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος σχετικά με τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα η ΕΛΣΤΑΤ για την οικονομική ανάπτυξη, αναφέρει ότι «επιβεβαιώνουν τη μεθοδική δουλειά που έγινε από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα, στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται: «Η κυβέρνηση της Αριστεράς, όχι μόνο έβγαλε τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια, αλλά έθεσε την οικονομία σε στέρεα και βιώσιμη τροχιά, όπως φαίνεται και από τον ρυθμό ανάπτυξης 1,9% για το δεύτερο τρίμηνο του 2019, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ. Αντί, λοιπόν, η κυβέρνηση της ΝΔ να πανηγυρίζει με τα επιτεύγματα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν προτιμότερο να παρουσιάσει ένα συνεκτικό σχέδιο για την οικονομία της χώρας κι όχι γενικόλογα ευχολόγια περί ανάπτυξης. Η βιώσιμη ανάπτυξη απαιτεί συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα που θα περιλαμβάνει όλους τους πολίτες και όχι προκλητικές διευκολύνσεις με σκοπό τον πλουτισμό των ισχυρών φίλων του περιβάλλοντος του κ. Μητσοτάκη».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter