«Συριζοακροδεξιούς» βλέπει πίσω από τις αποδοκιμασίες του Άδωνη, ο Πορτοσάλτε…

«Συριζοακροδεξιούς» βλέπει πίσω από τις αποδοκιμασίες του Άδωνη, ο Πορτοσάλτε…

Αφού ο Άρης Πορτοσάλτε μας είπε πως η κυβέρνηση κοιτάζει το ταβάνι και δεν κάνει τίποτα, και την κάλεσε μάλιστα να πιάσει δουλειά, ήρθε η ώρα να στηρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά και την αποδοκιμασία χθες του φίλου του, Άδωνη Γεωργιάδη στην Καστοριά.

Γιατί όλα κι όλα! Πρέπει να τιμάμε τις φιλίες μας!

Ο Άρης Πορτοσάλτε απέδωσε σε στημένους «συριζοακροδεξιούς» τις αντιδράσεις και προφανώς δεν σκέφτηκε πως αυτό που ο ίδιος είπε ότι η κυβέρνηση κοιτάει το ταβάνι… δεν το βλέπει ο κόσμος όλος και αντιδρά… Προφανώς ο κόσμος πρέπει να βλέπει ό,τι βλέπει ο… ΣΚΑΪ!

Δεν σκέφτηκε πως όλες οι αποτυχίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη αποτυπώνονται στην πραγματικότητα που ζει ο κάθε εργαζόμενος ή άνεργος.

Ούτε σκέφτεται πως μπορεί να αντιδράσει ο πολίτης μετά τους 24-25 χιλιάδες νεκρούς, το αλαλούμ των μέτρων, τα υποκριτικά διαγγέλματα του Μητσοτάκη, την αποτυχία της κυβέρνησης στην πρόσφατη κακοκαιρία αλλά και την ακρίβεια που μαστίζει τη χώρα. Για να μην μιλήσουμε για τα έργα της κυβέρνησης σε ΔΕΗ, ΛΑΡΚΟ και δεν συμμαζεύεται!

«Τι κάνανε χθες; Στήσανε κάτι «συριζοακροδεξιούς» στην Καστοριά να γιουχάρουν τον Γεωργιάδη. Οκέι, πέντε- δέκα εκεί βρεθήκανε απ’ έξω. Μάλιστα… Έτσι γίνεται. Χρυσαυγίτες που φώναζαν…», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε (Προφανώς της «κακής» Χρυσής Αυγής).

Α, μας είπε μάλιστα πως η «αριστερά θέλει μάχαλο, αναστάτωση»…

Τόλμησε μάλιστα να πει και για τη Μακεδονία, ξεχνώντας την πλήρη κωλοτούμπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

Ας βγει λίγο πιο έξω και ας ρωτήσει… αν δεν ξέρει…

Πάντως λίγο πολυπαιγμένο το αφήγημα του Άρη Πορτοσάλτε…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter