Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Μεταναστευτικό με Αγαπηδάκη αλλά χωρίς Στεφανή

Σύσκεψη στο Μαξίμου για το Μεταναστευτικό με Αγαπηδάκη αλλά χωρίς Στεφανή

Διευρυμένη σύσκεψη για το μεταναστευτικό πραγματοποιείται σήμερα στο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στην οποία θα συμμετέχει η Ειρήνη Αγαπηδάκη αλλά όχι ο Αλκιβιάδης Στεφανής.

Στην Σύσκεψη θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις το πρόγραμμα δημιουργίας Κέντρων κλειστού τύπου όπως και η μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα. 

Στην σύσκεψη θα συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την προώθηση του Ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς, η Επιτρόπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ylva Johansson, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος, η υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου και η Εθνική Συντονίστρια για τα ασυνόδευτα παιδιά, Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Στις 11:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στα εγκαίνια της πρώτης μονάδας παραγωγής μηχανημάτων ανταποδοτικής ανακύκλωσης της ENVIPCO στην Ελλάδα που θα πραγματοποιηθεί στην Παλλήνη Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας: Παραμένει η Μόρια ενώ ανοίγουν νέα κλειστά κέντρα για πρόσφυγες (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter