Συστράτευση με Βελόπουλο για Μπογδάνο μετά τον αποκλεισμό από τον Άρειο Πάγο

Συστράτευση με Βελόπουλο για Μπογδάνο μετά τον αποκλεισμό από τον Άρειο Πάγο

Μετά τον αποκλεισμό του κόμματος Μπογδάνου – Εμφιετζόγλου από τον Άρειο Πάγο, σε ανάρτηση του ο Κ. Μπογδάνος φαίνεται ότι κάνει δεκτό το προσκλητήριο της «Ελληνικής Λύσης» για συστράτευση στις εκλογές.

Με σημερινή του ανάρτηση στο Twitter, ο Κ. Μπογδάνος τονίζει ότι «η δήλωση-πρόσκληση Βελόπουλου για πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων μετά από τις εκλογές της 21/5 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα» και προσθέτει ότι «στην επόμενη Βουλή, που επιφυλάσσει δεινά για τον Ελληνισμό, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση».

Η δήλωση-πρόσκληση @velopky για πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων μετά από τις εκλογές της 21/5 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα. Στην επόμενη βουλή, που επιφυλάσσει δεινά για τον Ελληνισμό, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση.

Σημειώνεται πως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης απηύθυνε προσκλητήριο συστράτευσης στα κόμματα τα οποία αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία.

«Είναι ανεπίτρεπτο να αφήνουμε τον Άρειο Πάγο να απορρίπτει κόμματα και είναι απαράδεκτο για τη δημοκρατία, η Νέα Δημοκρατία με νόμο δικό της να αποκλείει κομματικούς σχηματισμούς, γιατί δεν είναι της αρεσκείας της. Εμείς καλούμε τα κόμματα τα οποία αποκλείστηκαν από την εκλογική διαδικασία, να κάνουμε μετά τις 21 Μαΐου μία πανελλήνια συστράτευση των εθνικών πατριωτικών κομμάτων απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα, η μπίζνα και το χειρότερο να οδηγήσουν τη χώρα σε συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο» τόνισε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Βελόπουλος, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter