Σύζυγος γαλάζιου βουλευτή στην ΕΤΑΔ με παχυλό μισθό

Σύζυγος γαλάζιου βουλευτή στην ΕΤΑΔ με παχυλό μισθό

Ένα ακόμη δείγμα της… «γαλάζιας» αριστείας έρχεται στο φως. Σύζυγος βουλευτή της ΝΔ εργάζεται στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) έναντι φυσικά… παχυλού μισθού.

Ο λόγος για τη Σεβαστή Αμανατίδου, σύζυγο του βουλευτή Χανιών της ΝΔ, Μανούσου Κωνσταντίνου Βολουδάκη. Η Σεβαστή Αμανατίδου. εργάζεται ως νομικός σύμβουλος στην ΕΤΑΔ και λαμβάνει μηνιαίως υψηλή αμοιβή, που λέγεται ότι αγγίζει τις 4.000 ευρώ. Όπως προκύπτει από έγγραφα στη Διαύγεια, η σύζυγος του Βολουδάκη, νομικός στο επάγγελμα συνεργάζεται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με το Δημόσιο. Μεταξύ άλλων έχει διατελέσει, νομική σύμβουλος στην ΕΛΤΕ (Επιτροπή Λογιστικής Τυποποίησης και Ελέγχων) στο ΕΚΔΔΑ (Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης).

Ο εν λόγω βουλευτής και η σύζυγός του δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολούν την επικαιρότητα. Όπως έγραφε το lykavitos.gr, το 2013 η κ. Αμανατίδου που ανήκε τότε στο δυναμικό της Επιτροπής Ανταγωνισμού, αποσπάστηκε όλως τυχαίως στο πολιτικό γραφείο του κυβερνητικού τότε βουλευτή.

Σήμερα, και πάλι με κυβέρνηση ΝΔ και με τον Βολουδάκη εκλεγμένο βουλευτή, εμφανίζεται νομική σύμβουλος στην ΕΤΑΔ.

Εν τω μεταξύ η Σεβαστή Αμανατίδου προκύπτει ότι συνεργάζεται και με τον «The People’s Trust», έναν ιδιωτικό οργανισμό με τη μορφή Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας (Α.Μ.Κ.Ε), που παρέχει μικροχρηματοδότηση σε νέες ή και σε υφιστάμενες επιχειρήσεις. Εμφανίζεται στους “μέντορες”.

Το θέμα της αξιοκρατίας που έθετε από το πρωί μέχρι το βράδυ προεκλογικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να αποτελεί ήδη μια μακρινή ανάμνηση. Λόγια που χάθηκαν από την πρώτη μέρα διακυβέρνησης με τη δημιουργία του αχανούς «επιτελικού κράτους» με έναν στρατό μετακλητών υπαλλήλων που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τη Νέα Δημοκρατία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter