Σύζυγος Γραικού: Θέλω ο δολοφόνος του άντρα μου να σαπίσει στη φυλακή

Σύζυγος Γραικού: Θέλω ο δολοφόνος του άντρα μου να σαπίσει στη φυλακή

Για τα 2,5 δύσκολα χρόνια που πέρασε ούσα δακτυλοδεικτούμενη και με οικονομικά προβλήματα, καθώς όλοι της γύριζαν την πλάτη καθώς την φωτογράφιζα ως τη δολοφόνο του άντρα της, Δημήτρη Γραικού, μίλησε η σύζυγός του, Δέσποινα Τσακαλίδου.

«Δυσκολεύτηκα πολύ να φέρω ζώα γιατί θεωρούσαν ότι εγώ έχω σκοτώσει τον άνδρα μου, δεν ήμουν αξιόπιστη. Ετοίμαζα τα χαρτιά, από τη στιγμή που έφερα ζώα και μέσα στο κτηνιατρείο άκουσα να συζητάνε «μην της κάνεις χαρτιά, αυτή σκότωσε τον άνδρα της». Με έκαναν να ντρέπομαι να κυκλοφορώ. Σίγουρα θέλω να κάνω μηνύσεις σε όλους αυτούς που 2 χρόνια με διασύρουν στα κανάλια», δήλωσε η κυρία Τσακαλίδου μιλώντας στο STAR.

Παράλληλα, επισήμανε ότι αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις σε βάρος όσων την κατηγόρησαν για τον θάνατο του συζύγου της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Γραικός, εντοπίστηκε νεκρός και θαμμένος σε αγροτική περιοχή, έξω από κτηνοτροφική μονάδα κάτω από τόνους χώματος μετά από 2,5 χρόνια αγνοούμενος. Δράστης της δολοφονίας είναι ένας έμπορος κρεάτων με τον οποίο το θύμα φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές. Ο 46χρονος έμπορος κρεάτων ομολόγησε το έγκλημα, όταν βρέθηκε το αυτοκίνητο του επιχειρηματία θαμμένο στην αγροτική περιοχή του χωριού Ανατολικό, στη συνέχεια υπέδειξε ο ίδιος που είχε θάψει και τον άτυχο Δημήτρη Γραικό.

«Ας τον κρίνει ο Θεός κορίτσι μου. Εγώ το μόνο που θέλω είναι να μην βγει ποτέ από εκεί μέσα. Θέλω να είναι εκεί μέσα, να σαπίσει. Τι να πω εγώ σε ένα τέτοιο κτήνος», κατέληξε η κυρία Τσακαλίδου. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter