Τα 5 μέρη που πρέπει να επισκεφθείς στη Μύκονο από το Grace Hotel

Τα 5 μέρη που πρέπει να επισκεφθείς στη Μύκονο από το Grace Hotel

Έχετε φτάσει στην «Αρχόντισσα των Κυκλάδων» , μόλις αφήσατε τα πράγματά σας στο δωμάτιο σας στο Grace Mykonos και δεν ξέρετε από πού να πρωτοξεκινήσετε την εξερεύνηση σας στο μαγευτικό αυτό νησί:

Κανένα πρόβλημα, καθώς αν ρωτήσετε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου θα σας δοθούν πλήρεις πληροφορίες για το τι μπορείτε να κάνετε στο «νησί των ανέμων» με προτάσεις που μπορούν να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Από πολιστικές εκδηλώσεις και ιστορικές περιηγήσεις μέχρι εκπληκτικές παραλίες και συναρπαστικές γαστρονομικές εξερευνήσεις.

Το TOP 5 του Grace Mykonos

Το Grace Mykonos προτείνει τα κορυφαία πέντε μέρη που μπορείτε να επισκεφτείτε στη Μύκονο.

Έχοντας να επιλέξεις ανάμεσα σε μουσεία, ιστορικά μνημεία και όμορφες παραλίες, η Μύκονος είναι ένας ονειρεμένος προορισμός διακοπών. Εύκολα θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές διαθέσιμες δραστηριότητες, αλλά το Grace Mykonos έχει επιλέξει πέντε μέρη που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα.

Το νησί της Δήλου, σε συνδυασμό με μια επίσκεψη στα ακατοίκητα νησιά Ρήνια, όπου τέσσερις παρθένες αμμουδιές προσφέρουν καταφύγιο από τις πολύβουες παραλίες της Μυκόνου. Επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο της Δήλου, όπου ό,τι απέμεινε από τον Μυκηναϊκό Πολιτισμό θα σας προσφέρει μια μοναδική εικόνα για την ιστορία αυτού του συναρπαστικού νησιού, γνωστού και ως τόπος γέννησης του Απόλλωνα.

Η Μικρή Βενετία είναι μια ρομαντική και όμορφη περιοχή κοντά στη θάλασσα και είναι γνωστή για τα γραφικά, μεσαιωνικά σπίτια της. Ίσως η πιο πολυφωτογραφημένη και γοητευτική περιοχή της Μυκόνου, η «Μικρή Βενετία» είναι το ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα μαζί με ένα δροσιστικό κοκτέιλ πριν εξερευνήσετε τη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου. Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε τους διάσημους ανεμόμυλους της Μυκόνου, που βρίσκονται σε ένα μικρό λόφο, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τη Μικρή Βενετία.

Εξερευνήστε τους δρόμους της πόλης της Μυκόνου και την εκκλησία της Παραπορτιανής. Ένα από τα σπουδαιότερα αρχιτεκτονικά και θρησκευτικά μνημεία των Κυκλάδων και του Αιγαίου είναι η μοναδική εκκλησία Παναγία Παραπορτιανή στη Μύκονο. Βρίσκεται στο κέντρο της Χώρας, ένα σύμπλεγμα τεσσάρων μικρότερων εκκλησιών με μη διακριτά χωρίσματα. Ενώ το απόγευμα περιπλανηθείτε μέσα από τα σοκάκια, που είναι γεμάτα με φιλόξενες μπουτίκ, ψάξτε για τον Πέτρο τον πελεκάνο, ο οποίος απολαμβάνει να είναι η μασκότ του νησιού εδώ και πολλά χρόνια.

Φάρος ο Αρμενιστής, που χτίστηκε το 1891 και εξακολουθεί να λειτουργεί, προσφέρει εκπληκτική θέα από την κορυφή. Συνεχίστε βορειότερα στις παραλίες Φώκου και Αγίου Σώστη που προσφέρουν ηρεμία και γαλήνη.

Τα Full Moon πάρτι είναι must στη Μύκονο και πραγματοποιούνται στα καλύτερα νυχτερινά κέντρα του νησιού. Ρωτήστε την ομάδα του Grace Mykonos για πληροφορίες σχετικά με αυτά τα πολυαναμενόμενα κάθε χρόνο πάρτι. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter