Τα 5 πιο εντυπωσιακά γκολ στο Μουντιάλ μέχρι στιγμής

Τα 5 πιο εντυπωσιακά γκολ στο Μουντιάλ μέχρι στιγμής

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA του 2018 βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο του, ενώ ήδη διεκδικεί τον τίτλο ενός από τα καλύτερα τουρνουά όλων των εποχών.

Τα αουτσάιντερ πατούν πόδι και κάνουν τους αντιπάλους τους να φαίνονται υπερεκτιμημένοι, παίκτες παγκόσμιας κλάσης θέλουν να είναι οι διάδοχοι των Ρονάλντο και Μέσι, τώρα που και οι δύο παίκτες είναι εκτός ανταγωνισμού και, κυρίως, τα γκολ έρχονται από εκεί που κανείς δεν τα περιμένει.

Έχουμε παρακολουθήσει μέχρι τώρα κάποια από τα μεγαλύτερα λάθη όλων των εποχών, καταστροφικές άμυνες και ομάδες να βάζουν γκολ την τελευταία στιγμή βγάζοντας εκτός τουρνουά μεγάλα φαβορί ραγίζοντας τις καρδιές των φιλάθλων σε όλο τον κόσμο.

Αυτά είναι μέχρι στιγμής τα εντυπωσιακότερα γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

1. Παβάρντ, Γαλλία-Αργεντινή

Μόνο αν κάποιος δει το βίντεο του συγκεκριμένου γκολ σε αργή κίνηση συνειδητοποιεί την υπερβατική δεξιότητα του Παβάρντ. Ξαπλωμένος πίσω, χτυπά τη μπάλα με το εξωτερικό του ποδιού, πάνω από το ύψος του γονάτου· αυτό το γκολ δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Έπειτα από σέντρα του Λούκα, ο δεξιός μπακ της Γαλλίας, Μπενζαμίν Παβάρντ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πιάνοντας ένα τρομερό πλασέ με το εξωτερικό φάλτσο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό το γκολ έφερε τον Παβάρντ στην πρώτη θέση των πιο εντυπωσιακών γκολ, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή η πρωτιά ανήκε στον…

2. Κριστιάνο Ρονάλντο, Πορτογαλία-Ισπανία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε στο φετινό τουρνουά με μοναδικό στυλ, σημειώνοντας ένα χατ-τρικ εναντίον του φαβορί, Ισπανίας. Στην αναμέτρηση αυτή, κατάφερε να πετύχει τρία γκολ, αλλά το τρίτο ήταν το κορυφαίο. Με μια απίστευτη εκτέλεση φάουλ, ο Ρονάλντο εξασφάλισε στην Πορτογαλία τους βαθμούς που χρειαζόταν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και ισοφάρισε την Ισπανία στο 3-3.

3. Γκρανίτ Τζάκα, Σερβία-Ελβετία

Ένα μεγάλο και εκρηκτικό γκολ από έναν μέσο της Πρέμιερ Λιγκ. Στο 52’, ο Γκρανίτ Τζάκα σκόραρε υπέρ της Ελβετίας μετά από ένα εκπληκτικό αριστερό σουτ εκτός περιοχής, καρφώνοντας τη μπάλα στην αριστερή πλευρά του τέρματος του Στοίκοβιτς, ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει.

4. Σον, Ν. Κορέα-Γερμανία

Ο Σον κατάφερε να ανακόψει την πορεία της πρωταθλήτριας κόσμου Γερμανίας για την υπεράσπιση του τίτλου της, κάνοντας έτσι περήφανη τη χώρα του. Με γκολ που πέτυχε στο 94’ έδωσε τη νίκη στη Ν. Κορέα, αποκλείοντας από τη φάση των 8 μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

5. Μέρτενς, Βέλγιο-Παναμάς

Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε το γκολ που πέτυχε, αφού στεκόταν σχεδόν ακίνητος στη δεξιά γωνία της μεγάλης περιοχής του Παναμά. Είναι από εκείνα τα γκολ που όσο και να το προσπαθήσει στο μέλλον, δεν πρόκειται να πετύχει ξανά. Με αυτό το τρομερό γκολ, ο Μέρτενς άνοιξε το σκορ για το Βέλγιο στο 48’.

Η φάση των 16 με τους αγώνες νοκ-άουτ ολοκληρώθηκε. Σειρά έχει τώρα το τρίτο στάδιο της διοργάνωσης· η φάση των 8. Ας ελπίσουμε λοιπόν, ότι οι κρίσιμες αναμετρήσεις που ακολουθούν θα μας προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις και ακόμα περισσότερα εντυπωσιακά γκολ.

Μέσα από τους προημιτελικούς, οι τέσσερις ομάδες θα αγωνιστούν στους ημιτελικούς, υποστηρίζοντας τη συμμετοχή τους στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 15 Ιουλίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter