Τα 5 χειρότερα πράγματα που βρέθηκαν σε fast food

Τα 5 χειρότερα πράγματα που βρέθηκαν σε fast food

Καλώς ή κακώς το fast food είναι πλέον τρόπος ζωής για πολλούς και πολλές φορές «σώζει» όταν δεν υπάρχει χρόνος για μαγείρεμα.

Και, εκτός αυτού, είναι και νόστιμο (τις περισσότερες φορές).

Τι γίνεται όμως όταν μέσα στο φαγητό βρεις ένα ποντίκι, ανθρώπινο δέρμα ή και αίμα;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα… δυσάρεστα ευρήματα που ανακάλυψαν στο πιάτο τους άτυχοι πελάτες φαστφουντάδικων:

Ποντίκι

Φωτογραφία : usatoday.com

Ο Matt Jones έτρωγε με έναν φίλο του σε εστιατόριο στο Lincoln City του Oregon, όταν ανακάλυψε ένα ποντίκι κάτω από το σπανάκι του. Σύμφωνα με το εστιατόριο, ο υπάλληλος πήρε σπανάκι από ένα κιβώτιο και μαζί πήρε και το νεκρό ποντίκι, το οποίο προφανώς είχε ακουμπήσει κι άλλο σπανάκι εκτός από τη συγκεκριμένη μερίδα.

Ανθρώπινο δέρμα

Τρώγοντας ένα σάντουιτς από το εστιατόριο Arby’s, στο Tipp City του Ohio, ο David Scheiding ανακάλυψε ένα κομμάτι περίπου 2 εκατοστών ανθρώπινου δέρματος και… έσπευσε αηδιασμένος στην τουαλέτα. Όπως αποκαλύφθηκε προερχόταν από τον μάνατζερ του εστιατορίου, ο οποίος είχε κόψει το χέρι του κόβοντας μαρούλι, και αν και στη συνέχεια έβαλε γάντια και απολύμανε την περιοχή, δεν πέταξε το μαρούλι που έκοβε, σερβίροντάς το τελικά μαζί με το δέρμα του.

Ανθρώπινο αίμα

Μια γυναίκα από το Louisville υποστήριξε ότι βρήκε στην παραγγελία της από το KFC/Taco Bell σταγόνες ανθρώπινου αίματος στο περιτύλιγμα, αλλά και στα σημεία όπου το ματωμένο περιτύλιγμα ακουμπούσε το φαγητό. Όπως της είπαν από το εστιατόριο, επρόκειτο για αίμα μιας υπαλλήλου που είχε κόψει το δάχτυλό της.

Βελόνες

(Φωτογραφία ctvnews.ca)

Ο Clark Bartholomew κάθισε για ένα γρήγορο γεύμα στο Burger King του Schofield Barracks, στη Χονολουλού. Καθώς έτρωγε αισθάνθηκε κάτι να τον ενοχλεί στο λαιμό και τελικά αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για μια βελόνα, που τελικά κατάφερε να βρει… διέξοδο μέσω του πεπτικού του συστήματος.

Παυσίπονα

Το 2010, δύο γυναίκες 21 και 58 ετών ανακάλυψαν ένα μυστηριώδες μπλε χάπι στο φαγητό που είχαν αγοράσει από ένα Βurger King στο Jacksonville της Φλόριντα.

Όπως αποκαλύφθηκε επρόκειτο για την ισχυρή παυσίπονη ουσία υδροκωδόνη, την οποία είχε ρίξει υπάλληλος του μαγαζιού, που στη συνέχεια καταδικάστηκε για δηλητηρίαση φαγητού με πρόθεση να σκοτώσει ή να βλάψει κάποιον. Συνελήφθη επίσης ακόμη ένα άτομο με τις κατηγορίες της κατοχής και πρόθεσης σε πώληση ουσιών.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter