Τα 9 ιατρικά επεισόδια της μικρής Τζωρτζίνας και η ενεργοποίηση του βηματοδότη

Τα 9 ιατρικά επεισόδια της μικρής Τζωρτζίνας και η ενεργοποίηση του βηματοδότη

Ούτε ένα αλλά 9 ιατρικά επεισόδια περιγράφονται στο διαβιβαστικό της Ασφάλειας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Πρόκειται για επεισόδια τα οποία χαρακτηρίζονται ως «αιφνίδια» και φέρονται να έγιναν σε νοσοκομεία της Πάτρας και το Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ενώ σε δύο από αυτά ενεργοποιήθηκε και ο βηματοδότης, ενώ σε κανένα από αυτά δεν ήταν παρόντες οι γιατροί.

Το πρώτο περιστατικό φέρεται να έγινε στις 21 Ιανουαρίου του 2022, όταν η μικρή Τζωρτζίνα εισήχθη σε ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Πάτρας. Εκεί παρέμεινε για 12 ώρες και μετά επέστρεψε στην Παιδιατρική Κλινική. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο διαβιβαστικό ακολούθησαν ακόμη τέσσερα επεισόδια μικρής διάρκειας, τα συμπτώματα των οποίων υποχώρησαν και μεταφέρθηκε εκ νέου στη ΜΕΘ. Εκεί παρέμεινε για 36 ώρες, για να επιστρέψει μετά στη κλινική και από εκεί να εμφανίσει νέο επεισόδιο. Το αποτέλεσμα να ήταν να εισαχθεί ξανά στη ΜΕΘ για 24 ώρες και μετά να διακομιστεί στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε όμως και στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο. Εκεί ωστόσο, όπως επισημαίνεται δεν «κατεγράφη κανένα επεισόδιο επικίνδυνης ταχυκαρδίας», ενώ αποκλείστηκαν και όλα τα σύνδρομα που προκαλούν αιφνίδιο θάνατο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter