Τα αναψυκτικά λουξ plus ‘n light… προσγειώθηκαν στον Πλανήτη Τεχνόπολη

Τα αναψυκτικά λουξ plus ‘n light… προσγειώθηκαν στον Πλανήτη Τεχνόπολη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Παιδικό Φεστιβάλ «Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη» το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2019, που συγκέντρωσε 6.000 μικρούς και μεγάλους φίλους της διοργάνωσης, με την υποστήριξη των αναψυκτικών λουξ plus ‘n light.

Ειδικότερα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, όπου έλαβε χώρα για 2η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο παιδικό φεστιβάλ, Π100 – Πλανήτης Τεχνόπολη, οι μικροί παρευρισκόμενοι συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες, εκπαιδευτικά εργαστήρια με πολλές διαφορετικές θεματικές, σε εκπαιδευτικά προγράμματα, σε βιβλιοπαρουσιάσεις και θεατρικές παραστάσεις, απολαμβάνοντας τα αναψυκτικά λουξ plus ‘n light. Παράλληλα, στο φεστιβάλ είχαν την ευκαιρία να παραστούν γονείς και συνοδοί σε διάφορες ομιλίες, να συμμετάσχουν σε ανοιχτές συζητήσεις αλλά και να απολαύσουν συναυλίες και μουσικοθεατρικές παραστάσεις που πλαισίωσαν το διήμερο.

Η Λουξ και τα αναψυκτικά λουξ plus ‘n light αποτέλεσαν μέρος του διασκεδαστικότερου φεστιβάλ της πόλης για παιδιά δροσίζοντας μικρούς και μεγάλους και αναδεικνύοντας παράλληλα την έμπρακτη στήριξή της σε πρωτοβουλίες που έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα.


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter