Τα αποτελέσματα στη Superleague

Τα αποτελέσματα στη Superleague

Ολυμπιακός και Πανιώνιος στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Παναθηναϊκός τελευταίος με μηδέν βαθμούς (λόγω της αφαίρεσης από την περσινή τιμωρία δύο βαθμών)

Ο Πανιώνιος αποδεικνύει ότι και φέτος έχει μεγάλες προσδοκίες. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την 2η αγωνιστική της Super League και έφτασαν τους έξι βαθμούς. Οι παίκτες του Γρηγορίου έπιασαν εκπληκτική απόδοση, είχαν δοκάρι και πολλές ευκαιρίες. Τα γκολ σημείωσαν οι Χατζισαφί (39’) και Λάμπρου (56’).

Μετά από καλή εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα και πήρε το πρώτο του τρίποντο σε δύο αγώνες στη φετινή Super League. Οι Πρίγιοβιτς (42΄), Πέλκας (54΄) και Μακ (59΄) πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, ενώ η Κέρκυρα είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Νούνες.

Η ΑΕΚ άφησε βαθμούς στα Γιάννινα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΠΑΣ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Δύο φορές οι «κιτρινόμαυροι» σημάδεψαν τα δοκάρια του Βελλίδη, την πρώτη ο Λιβάγια στο 44΄ και την έτερη ο Τσόσιτς στο 84΄.

Ισοπαλία 0-0 παραχώρησε ο Παναθηναϊκός στον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Αφού «σπατάλησαν» το πρώτο ημίχρονο, οι «πράσινοι» έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα σε ολόκληρο το δεύτερο λόγω αποβολής του Ευαγγέλου στο 48΄ και κινδύνεψαν άμεσα με ήττα καθώς οι Βοιωτοί έχασαν πολλές και «καθαρές» ευκαιρίες.

Συνολικά, στις αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική της Super League σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Παναιτωλικός-Ατρόμητος 2-2

Πλατανιάς-Ξάνθη 0-2

Λαμία-Ολυμπιακός 0-1

ΠΑΟΚ-Κέρκυρα 3-1

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 0-0

Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-0

Δευτέρα 28 Αυγούστου

21:30 Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγ.)

Ολυμπιακός 6

Πανιώνιος 6

ΠΑΟΚ 4

Ξάνθη 4

ΑΕΚ 4

ΠΑΣ Γιάννινα 4

Λεβαδειακός 2

Ατρόμητος 2

Πλατανιάς 1

Παναιτωλικός 1

Λαμία 1

Απόλλων Σμύρνης 1

Αστέρας Τρίπολης 0 -1αγ.

Κέρκυρα 0

Λάρισα 0 -1αγ.

Παναθηναϊκός 0

* Από τον Παναθηναϊκό έχουν αφαιρεθεί 2 βαθμοί λόγω τιμωρίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter