Τα βίντεο που αναγκάζουν τον Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη ή να αποπέμψει τον Πέτσα

Τα βίντεο που αναγκάζουν τον Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη ή να αποπέμψει τον Πέτσα

Οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, σε ΣΚΑΪ και Open TV που αμφισβήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή το απόγευμα της Πέμπτης, αποκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα «ψεύτη». Θα ανακαλέσει ο Κ. Μητσοτάκης ή θα στείλει τον Στέλιο Πέτσα σπίτι του;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη Βουλή, το απόγευμα της Πέμπτης, αμφισβήτησε πως οι δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα που επικαλέστηκε ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν αληθείς. Δεδομένου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν διευκρίνισε, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ποιες από τις δύο δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα είναι ψευδείς, παρατίθενται και οι δύο σε βίντεο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ανέφερε, μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» στον ΣΚΑΪ: «Ζητάμε παντού και στην Ευρώπη και στο εσωτερικό την κατανόηση όλων, ότι όταν αυξάνουμε τις περιπολίες…. αυξάνεται στατιστικά και η πιθανότητα να έχουμε, δυστυχώς, θέματα, όπως αυτό το τραγικό περιστατικό τις προηγούμενες ημέρες».

Στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο Open TV, ανέφερε τα εξής: «Έχουμε να περπατήσουμε σε μια λεπτή γραμμή, η οποία καταδικάζει την παραβατικότητα της Τουρκίας και στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Κύπρο και τη Συρία. Από την άλλη, έχουμε ένα τεράστιο ανθρωπιστικό πρόβλημα. Όταν έχεις μια εμπόλεμη περιοχή, έχεις προσφυγικές/μεταναστευτικές ροές, τις οποίες θα πρέπει να προσπαθήσεις να τις ελέγξεις με έναν τρόπο ο οποίος να είναι πάντα προς όφελος των πιο αδύναμων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν σαφής, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντάς του πως θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, ή να στείλει τον Στέλιο Πέτσα σπίτι του. 

Δείτε και το δελτίο τύπου του κυρίου Πέτσα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter