Τα δάκρυα του Ζιντάν για τον πατέρα του και ο Ματεράτσι (video)

Τα δάκρυα του Ζιντάν για τον πατέρα του και ο Ματεράτσι (video)

Τα ηχογραφημένα λόγια του πατέρα του, Σμαϊλ, έφεραν δάκρυα στα μάτια τους κορυφαίου Ζινεντίν Ζιντάν. Το μήνυμα του πατέρα ακούστηκε κατά την διάρκεια εκπομπής και ο προπονητής της Ρεάλ -αλλά στην καρδιά μας πάντοτε ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών- δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

«Δεν ντρέπομαι καθόλου να τού λέω ότι τον αγαπώ. Κι αυτόν και τα εγγόνια μου. Όταν τους τηλεφωνώ, τούς το λέω συνέχεια. Και πριν, και μετά και για πάντα…» ήταν τα λόγια του πατέρα του.

Ο Ζιντάν θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια, τους γονείς του, Σμαΐλ και Μαλίκα που έφυγαν από την Αλγερία το 1953 και εγκαταστάθηκαν στη Γαλλία.

Η κεφαλιά στον Ματεράτσι

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κλήθηκε να σχολιάσει, με «κρύο αίμα» πια, την τελευταία πράξη της ποδοσφαιρικής του καριέρας, που ήταν η αξέχαστη «κεφαλιά» στο στήθος του Ματεράτσι, στον τελικό του Μουντιάλ 2006.

«Δεν αισθάνομαι υπερήφανος για την πράξη αυτή. Νοιώθω άσχημα απέναντι σε όλους όσοι κάνουν το ποδόσφαιρο διαφορετικό, αλλά είναι μέρος της καριέρας μου, οφείλω να το αποδεκτώ αφού υπήρξαν και πράγματα που δεν ήταν ευχάριστα»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter