Τα διεθνή ΜΜΕ για την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Λυπηρό τέλος, όπως πάντα, απέναντι στους Έλληνες”

Τα διεθνή ΜΜΕ για την πρόκριση του Ολυμπιακού: «Λυπηρό τέλος, όπως πάντα, απέναντι στους Έλληνες”

Η ηγετική φυσιογνωμία του Βασίλη Σπανούλη, που αναδείχθηκε MVP του ημιτελικού, αλλά και η πελατειακή σχέση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ, κυριαρχούν στα διεθνή ΜΜΕ, μετά την λήξη του πρώτου ημιτελικού της Ευρωλίγκας. Πάρτε μια γεύση:

Sports.ru (Ρωσία): «Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε και πάλι από την κατάρα του Ολυμπιακού. Λυπηρό τέλος, όπως πάντα απέναντι στους Έλληνες».

Fanatik (Τουρκία): «Η τελευταία περίοδος του ημιτελικού ήταν μία πολύ συναρπαστική μάχη, στην οποία ο Σπανούλης οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη με σκορ 82-78, με συνέπεια να γίνει ο πρώτος φιναλίστ».

Marca (Ισπανία): «Ο Σπανούλης εκθρόνισε την ΤΣΣΚΑ και έστειλε τον Ολυμπιακό στον τελικό. Ο Έλληνας υπέγραψε ακόμα ένα θαύμα, το οποίο θα μείνει στην ιστορία».

AS (Ισπανία): «Ο Ολυμπιακός επέστρεψε ως ο χειρότερος εφιάλτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ελληνική ομάδα προκρίθηκε για τον τελικό. Οι Ρώσοι έχασαν τα τέσσερα τελευταία φάιναλ φορ, στα οποία αντιμετώπισαν την ελληνική ομάδα».

Mozzart Sport (Σερβία): «Η Ευρώπη αναζητά νέο κυρίαρχο. Ο Τέο οδηγούσε σε νέο τελικό, αλλά στο τέλος έτρεμε το χέρι του. Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο τέλος και άξια παλεύει για το τρόπαιο».

L’ Equipe (Γαλλία): «Ο Ολυμπιακός ανέτρεψε το ματς με την ΤΣΣΚΑ και προκρίθηκε στον τελικό. Ο Ολυμπιακός γύρισε στο τέλος το παιχνίδι σε μία μονομαχία με απίστευτη ένταση».

La Republica (Ιταλία): «Ιστορική η οριστική επιστροφή για τον Ολυμπιακό. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι νοκ-άουτ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter