Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Tα δικαστήρια Πειραιά στη Ράλλειο Σχολή

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη και οριστικοποίησαν το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των απαιτούμενων ενεργειών για τη μεταστέγαση των δικαστικών υπηρεσιών του Πειραιά σε ακίνητο του δήμου και συγκεκριμένα στο κτίριο της πρώην Ραλλείου Σχολής.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά η μεταστέγαση των δικαστηρίων του Πειραιά επρόκειτο  να γίνει στο κτίριο της καπνοβιομηχανίας Κεράνης επί της οδού Θηβών, του δήμου Αγίου Ι. Ρέντη. 

Ωστόσο λόγω των αντιδράσεων του δικηγορικού κόσμου και της σχετικής απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας του περασμένου έτους, που έκρινε ότι δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία για τη μεταστέγαση των δικαστηρίων του Πειραιά στο κτίριο του Κεράνη, αναζητήθηκε άλλη λύση, η οποία ήταν αυτή του κτιρίου της Ραλλείου Σχολής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.