Τα ειρωνικά σχόλια της Ασημακοπούλου για τις ελάχιστες γυναίκες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη (Video)

Τα ειρωνικά σχόλια της Ασημακοπούλου για τις ελάχιστες γυναίκες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη (Video)

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έδειξε από την αρχή τις προθέσεις της απέναντι στις γυναίκες και κατά πόσο πιστεύει στη δυναμική του γυναικείου φύλου, επιλέγοντας να τοποθετήσει στο πρώτο κυβερνητικό σχήμα μόλις πέντε γυναίκες. 

Μετά την έντονη κριτική που δέχτηκε, τελικά αποφάσισε να τις διπλασιάσει στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα σε… δέκα την ώρα που χώρες όπως η Φινλανδία για παράδειγμα σχημάτισε πεντακομματικό κυβερνητικό συνασπισμό με πέντε γυναίκες στην εξουσία.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ και του ΕΚΛ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σε διαδικτυακή ημερίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κορίνθου με Θεματική «Η δυναμική γυναίκα στην σύγχρονη εποχή» που έλαβε χώρα χθες Πέμπτη, δεν έχασε ευκαιρία να επικρίνει αλλά και να ειρωνευτεί τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη λέγοντας πως είναι «απαράδεκτο» η ελληνική κυβέρνηση να έχει τόσο λίγες γυναίκες.

«Είναι απαράδεκτο που η κυβέρνηση της Ελλάδας έχει τόσες λίγες γυναίκες» επισήμανε με έντονο ύφος η ευρωβουλευτής της ΝΔ ενώ συνέχισε σε ειρωνικό τόνο «Δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν υπάρχουn γυναίκες; Βλακείες λέμε τώρα; Παντού υπάρχουν γυναίκες. Είναι απαράδεκτο. Τελεία. Άμα θες βάζεις περισσότερες.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter