Τα Ellinika Hoaxes με… αίσθημα ευθύνης επιβεβαιώνουν πως η Μαρέβα δεν έγραψε το βιβλίο «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο»

Τα Ellinika Hoaxes με… αίσθημα ευθύνης επιβεβαιώνουν πως η Μαρέβα δεν έγραψε το βιβλίο «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο»
Φωτογραφία αρχειου

Τα Ellinika Hoaxes πήγαν να προστατέψουν αλλά… εκθέτουν Μητσοτάκη

Σε μία πρωτοβουλία, που περισσότερο εκθέτει το πρωθυπουργικό ζεύγος παρά το προστατεύει, προέβησαν τα Ellinika Hoaxes που έκριναν πως πρέπει να επιβεβαιώσουν τον ρόλο του fact checker τσεκάροντας πως η σύζυγος του πρωθυπουργού ΔΕΝ έχει γράψει το βιβλίο του John Hoover «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο». Θα μπορούσε να ακολουθεί χειροκρότημα…

Συγκεκριμένα, τον ρόλο των «σερίφηδων» του διαδικτύου επιβεβαιώνουν για μία ακόμα φορά τα περίφημα Ellinika Hoaxes. Ωστόσο, αφού τα βρήκαν σκούρα με τα ουσιώδη ζητήματα, πλέον κάνουν «fact checking» σε διάφορα ήσσονος σημασίας ποστ που εμφανίζονται κυρίως στο Facebook.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, οι σερίφηδες του διαδικτύου, που όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν επιδοθεί σε έναν ακήρυχτο πόλεμο φίμωσης των ΜΜΕ που ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση όπως το Documento και το Koutipandoras.gr, αποφάσισαν να ασχοληθούν με τη… βαρυσήμαντη διάψευση μίας απίστευτης ανοησίας που διακινήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα και εμφάνιζε τη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ως συγγραφέα του βιβλίου «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο».

Έτσι, θεώρησαν πως πρέπει να διαψεύσουν το αυταπόδεικτο: ότι το βιβλίο «Πώς να ζεις με έναν ηλίθιο» δεν το έχει γράψει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι αλλά ο John Hoover.

Σε μία προσπάθεια, να προστατέψουν το πρωθυπουργικό ζεύγος, προφανέστατα τους εκθέτουν περισσότερο καθώς επέλεξαν να κάνουν Fact Checking σε μία ανοησία που λύνεται με μία αναζήτηση στο Google…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter