Τα εμβόλια φρουρούνται, αλλά όχι από τους Νεοδημοκράτες που εφορμούν! (Photos)

Τα εμβόλια φρουρούνται, αλλά όχι από τους Νεοδημοκράτες που εφορμούν! (Photos)

Όσο και αν αφήσει κανείς τη φαντασία του ελεύθερη, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και οι συν αυτώ φροντίζουν να μας εκπλήσσουν. Δυσάρεστα. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να διαφοροποιηθεί και στην περίπτωση του εμβολιασμού που εδώ και εβδομάδες ολόκληρες ευαγγελίζεται.

Το εμβόλιο, στο οποίο οι πολίτες βλέπουν την οικονομική και ψυχολογική τους σωτηρία -εκτός φυσικά της υγείας και των ανθρώπινων ζωών-, έχει μετατραπεί σε… μήλον της έριδος κυρίως για τη «γαλάζια» ελίτ, το κυβερνητικό επιτελείο και τους «άριστους». Μας ενημέρωσαν ότι το εμβόλιο φρουρείται αλλά μάλλον όχι από τους Νεοδημοκράτες… Ήδη 66(!) κυβερνητικοί και επιτελικοί έχουν λάβει την πρώτη δόση εμβολίου, από τις ήδη ελάχιστες δόσεις που έχουν φτάσει στη χώρα μας. Μάλιστα, πολλοί εξ αυτών δεν βρίσκονται σε ομάδες υψηλού κινδύνου και δεν ταλαιπωρούνται από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα εμβολιάζονταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί προκειμένου να σταλεί ένα μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού. Ωστόσο, ξαφνικά, σε λίγες ώρες, εμφανίστηκε πλήθος κυβερνητικών και κομματικών στελεχών της ΝΔ μάλλον για να γίνει… πιο σαφές το μήνυμα(;)

Υπενθυμίζεται πως στο νοσοκομείο «Σωτηρία» αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών και στην θέση τους εμβολιάστηκαν ισάριθμοι κυβερνητικά στελέχη και κομματικοί «παρατρεχάμενοι», όπως κατήγγειλε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών, Παναγιώτης Παπανικολάου.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το «κερασάκι» στην τούρτα, επιστέγασμα στην «γαλάζια» αλαζονεία, είναι το γεγονός πως έσπευσαν άπαντες να αναρτήσουν σχετικές φωτογραφίες στα Social Media με τον ελκυστικό, κατά τα άλλα, «μανδύα» να… πείσουν τους αρνητές του εμβολίου. Που μόνο αυτό δεν έχουν σκοπό, βέβαια… Αλλά σε κάθε περίπτωση, μετά τον σάλο, το άγριο «κράξιμο» στα Social Media, διέρρευσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλήθηκε από όλο αυτό και ζήτησε να μπει ένα «φρένο» στους κυβερνητικούς εμβολιασμούς. Ή μήπως στα post στα Social Media;

Τι ενόχλησε τον πρωθυπουργό, ο οποίος για άλλη μία φορά σπεύδει να βγάλει στη σέντρα τους συνεργάτες του; Αφού πρώτα στήθηκε ένα μεγάλο μιντιακό «πανηγύρι» με κάμερες και φωτογράφους να καταγράφουν καρέ-καρέ τους εμβολιασμούς πολιτικών και μη, ξαφνικά ο Κυρ. Μητσοτάκης διαρρέει την ενόχλησή του.

Από όλο αυτό το «χάος» των post στα Social Media, ξεχωρίσαμε τα «καλύτερα» για εσάς, προκειμένου να αποδώσουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και φυσικά να… μην ξεχνιόμαστε.

Πρώτος και «καλύτερος» ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, δημοσιογράφος, αναπληρωτής διοικητής νοσοκομείου, δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας. Τι και αν είναι μόλις 36 ετών; Εμβολιάστηκε. Α, και Νεοδημοκράτης. 

Μάλιστα, αν νομίζετε πως τελειώνει εδώ όλο αυτό τότε πρέπει να δείτε τη σχετική δημοσίευση του στο Facebook. Ο κ. Βουγιουκλάκης τροφοδότησε τους διαδικτυακούς του φίλους και ακολούθους με μία άκρως… αποκαλυπτική φωτογραφία από τον εμβολιασμό του, προφανώς θέλοντας να αποφύγει χιουμοριστικά σχόλια όπως στην περίπτωση του Σωτήρη Τσιόδρα, επέλεξε να μην βάλει καθόλου φανελάκι(!) Είναι και αυτό μία λύση. Λογικά(;)

Εκτός των άλλων, το… «πάρτι» συνεχίζεται με τα γραφόμενα, καθώς μεταξύ άλλων έγραψε το εξής που όμοιό του δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε σε άλλον και γι’αυτό του δίνουμε την «πρώτη» θέση: «Μαζί μου -σε μια, επίσης, συμβολική κίνηση- εμβολιάστηκαν και αρκετοί υγειονομικοί. Οι άνθρωποι που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή κατά του covid, όλους αυτούς τους μήνες».

Με λίγα λόγια μας ενημερώνει πως… καταδέχτηκε(;) να εμβολιαστούν και υγειονομικοί, για συμβολικους λόγους! Άξιος, άριστος… πρώτος! Επόμενος…

Ή μάλλον, επόμενη. Κυρίως λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν στα Social Media: η Πόπη Καλαϊτζή, σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος, Κωστή Χατζηδάκη. Η κ. Καλαϊτζή είναι γιατρός και εργάζεται στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Τέλος, για οικονομία χώρου και χρόνου σας παραθέτουμε ορισμένα ακόμα παραδείγματα «αριστείας» που έσπευσαν να κοινοποιήσουν τον εμβολιασμό τους στα Social Media για τους… δικούς τους λόγους.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter