Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη φρουρά Φουρθιώτη μετά την αίτηση στο ΣτΕ

Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τη φρουρά Φουρθιώτη μετά την αίτηση στο ΣτΕ

Το απόγευμα της Τρίτης έγινε γνωστό ότι ο παρουσιαστής, Μένιος Φουρθιώτης, κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του στο ΣτΕ αίτηση ακύρωσης της πράξης του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ, με αποτέλεσμα τη μείωση των μέτρων ασφαλείας που του είχαν διατεθεί.

Στην προσφυγή που κατατέθηκε από τον δικηγόρο του παρουσιαστή γίνεται λόγος για την ύπαρξη αστυνομικού οχήματος, κάτι που η πλευρά Φουρθιώτη αρνούταν κατηγορηματικά το τελευταίο διάστημα.

Όμως, η σοβαρότερη επισήμανση που προκύπτει από την αίτηση ακύρωσης των μέτρων φύλαξης προκύπτει από το γεγονός πως, σύμφωνα με τα γραφόμενα, τα μέτρα φύλαξης μειώθηκαν και δεν αφαιρέθηκαν, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι συνεχίζει να υπάρχει αστυνομική δύναμη στη διάθεση του Φουρθιώτη.

Η πλευρά Φουρθιώτη υποστηρίζει ότι στις 13 Ιανουαρίου του 2021 με πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ διατέθηκαν για τη φρούρησή του τρεις αστυνομικοί και μία συνοδευτική υπηρεσιακή μοτοσικλέτα με αστυνομικό για επιτήρηση επί 24ωρου βάσεως όλων των χώρων εργασίας του.

Στις 18 Μαρτίου του 2021, με νεότερη πράξη, αυξήθηκαν οι αστυνομικοί της φρουράς του. Πλέον, η φρουρά Φουρθιώτη διέθετε 4 αστυνομικούς αντί για 3 και ένα αυτοκίνητο μαζί με τη μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με τον συνήγορο του Μένιου Φουρθιώτη μέσω του δικηγόρου, τα μέτρα ασφαλείας είχαν αυξηθεί, καθώς υπήρχε πληθώρα επιθέσεων, τόσο προσωπικών, όσο και στην κατοικία του, αλλά και στους χώρους εργασίας του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter