Τα έξι «δεν» της Αχτσιόγλου που κατακεραύνωσαν την κυβέρνηση

Τα έξι «δεν» της Αχτσιόγλου που κατακεραύνωσαν την κυβέρνηση

Η εκκίνηση της συζήτησης για τον προϋπολογισμό αποτέλεσε την ευκαιρία για να κατακεραυνώσει η τομεάρχης Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία την Κυβέρνηση για τη διαχείριση που έχει κάνει ως τώρα στο υγειονομικό επίπεδο για την αντιμετώπισης της πανδημίας COVID-19…

Ανοίγοντας τη συζήτηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2021, η κα Αχτσιόγλου με τα 6 ΔΕΝ σκιαγράφησε πλήρως της εγκληματικές ευθύνες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Η κ.Αχτσιόγλου έκανε λόγο για εγκληματική αδράνεια στα κρίσιμα μέτωπα για τη διαχείριση της πανδημίας. Αναλυτικότερα κατακεραύνωσε την Κυβέρνηση λέγοντας:

«ΔΕΝ προχωρήσατε σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

ΔΕΝ μεριμνήσατε για την προσθήκη νέων ΜΕΘ στο ΕΣΥ, απορρίπτοντας ακόμα και την προφανή λύση της επίταξης ιδιωτικών ΜΕΘ που τη θυμηθήκατε τώρα, στο και είκοσι!

ΔΕΝ προχωρήσατε στη μαζική συνταγογράφηση δωρεάν τεστ για όλους τους πολίτες ούτε πληρώσατε για τεστ COVID, αφήνοντας τους πολίτες να πληρώνουν από την τσέπη τους 80 και 100 ευρώ για ένα τεστ, μόνο και μόνο για να κάνουν χρυσές δουλειές τα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα.

ΔΕΝ κάνατε τίποτα για την ενίσχυση των μέσων μαζικής μεταφοράς χρησιμοποιώντας αστείες δικαιολογίες ότι τάχα στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν κολλάει ο ιός.

ΔΕΝ κάνατε καμία προετοιμασία για το άνοιγμα των σχολείων και έτσι το Σεπτέμβρη είχαμε τάξεις όχι με λιγότερους, αλλά με περισσότερους μαθητές.

ΔΕΝ καταρτίσατε ασφαλές σχέδιο στο άνοιγμα του τουρισμού, προκαλώντας χάος με την έλλειψη σαφών υγειονομικών πρωτοκόλλων για την είσοδο στη χώρα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter