Τα έχουν χαμένα στην Πειραιώς: Ο Μπογδάνος «αδειάζει» Δένδια για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Τα έχουν χαμένα στην Πειραιώς: Ο Μπογδάνος «αδειάζει» Δένδια για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Εκεί στην Πειραιώς προφανώς και υπάρχει ένα πρόβλημα συνεννόησης…

Γιατί πως αλλιώς να σχολιάσει κάποιος το γεγονός πως ενώ ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας δηλώνει μετά παρρησία πως η Συμφωνία των Πρεσπών δεν αποτελεί προδοσία, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τον «αδειάζει» προσπαθώντας παράλληλα να τον… δικαιολογήσει.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε τη Δευτέρα στον Real FM, ο Νίκος Δένδιας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να αποδώσει τον τίτλο του προδότη της χώρας σε κανέναν τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «σε αυτήν τη συγκυρία δεν είναι σωστό να μιλάμε για προδοσία». «Αυτά», πρόσθεσε, «γίνονται στο πλαίσιο ενός οξύτατου πολιτικού λόγου, όχι παραδεκτού κατά την άποψή μου, αλλά δεν χρειάζεται κανείς ούτε να τα υιοθετεί, ούτε να τα διατηρεί σαν πολιτική παρακαταθήκη».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έγραψε στο Twitter πως «ο ΥΠΕΞ ορθώς ίσως αποφεύγει τον όρο «προδοσία» με την νομική έννοια του αρ. 143ΠΚ», προσθέτοντας πως «εδώ έχουμε ηθικά μια συμφωνία απολύτως προδοτική της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού», κατηγορώντας την κυβέρνηση Τσίπρα πως «εκποίησε την μακεδονική ταυτότητα».

Τώρα το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν είναι χολωμένοι στην Πειραιώς από τις δηλώσεις Δένδια (όχι ότι υπάρχει το καλύτερο κλίμα γι’ αυτόν τον τελευταίο καιρό) και επιστρατεύθηκε ο Μπογδάνος για να τον βάλει, τρόπον τινά, στη θέση του ή απλά… κανείς δεν συνεννοείται με κανέναν στην Πειραιώς και κανένας δεν έχει ενημερώσει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο ότι η στάση της ΝΔ αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει πάθει… «κωλοτούμπα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter