Τα fake news της ΝΔ για το αεροδρόμιο της Μακεδονίας

Τα fake news της ΝΔ για το αεροδρόμιο της Μακεδονίας

Η ΝΔ έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ειδήμων στα fake news. Η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Βόρεια Μακεδονία ήταν μια ακόμη καλή αφορμή για τα «γαλάζια» στελέχη προκειμένου να ξεκινήσουν την παραφιλολογία.

Αυτή τη φορά τα fake news κυκλοφόρησαν δια στόματος του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Σταμάτη με αφορμή την χθεσινή αναφορά του Έλληνα πρωθυπουργού στο αεροδρόμιο της Μίκρας.

Ο Δημήτρης Σταμάτης σχολίασε:

«Πρώτη επίσκεψη του Τσίπρα στα Σκόπια και αποκάλεσε το Αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης… ΜΙΚΡΑ!

Θυμίζω πως ο φίλος του ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (κολλητός του ΣΟΡΟΣ) είχε προτείνει τη μετονομασία του σε ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΛΗΣ! Τίποτα δεν γίνεται τυχαία…»

Φυσικά η αναφορά του Πρωθυπουργού αφορούσε την συγκεκριμένη περιοχή με το ραντάρ της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, το οποίο βρίσκεται στο Τρίλοφο της Μίκρας, περιοχή που βρίσκεται εκτός του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

_x000D_
_x000D_

Σπίρτζης: Θα μάθουμε στη Ν.Δ. πως λέγεται η περιοχή που βρίσκεται το ραντάρ

«Είναι να γελάει κανείς» είπε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Σπίρτζης στην ΕΡΤ1 «θα μάθουμε στη Ν.Δ. πως λέγεται η περιοχή που βρίσκεται το ραντάρ» πρόσθεσε χαριτολογώντας για την επιτηδευμένη «άγνοια» της Ν.Δ. Ενώ ο κ. Μπγιάλας απάντησε στη σχετική ερώτηση στο Open ότι μόνο στην φαντασία της Ν.Δ. συμβαίνουν αυτά.

H αναφορά του Πρωθυπουργού ήταν: «Για να μην μιλάμε μόνο για το στρατιωτικό σκέλος, σημαντική είναι και η συμφωνία ανάμεσα στις υπηρεσίες πολιτικής αεροπορίας, για τη βοήθεια που θα δώσουμε και σε ό,τι αφορά την εκπαίδευση στελεχών της Βόρειας Μακεδονίας, ότι αφορά όμως και την τεχνική βοήθεια μέσω του ραντάρ υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε στο αεροδρόμιο της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, να μπορέσουμε να δώσουμε σημαντική τεχνική υποστήριξη στον τομέα της ασφάλειας των πτήσεων».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter