Τα φιλικά του Ολυμπιακού πριν την Βικτόρια Πλζεν

Τα φιλικά του Ολυμπιακού πριν την Βικτόρια Πλζεν

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί την Δευτέρα για Πολωνία – Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ στο διάστημα αυτό έχουν προγραμματιστεί έξι φιλικά ματς.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν τη Δευτέρα (24/6) για το Γκνιεβίνο της Πολωνίας, όπου θα παραμείνουν έως τις 3 Ιουλίου. Στο αθλητικό κέντρο θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες, με την Πόγκον Στσέτσιν (7η πέρσι στην Πολωνία) και τη Χάποελ Μπερ Σεβά (3η στο Ισραήλ) στις 28 και 29/6 αντίστοιχα. Στη συνέχεια (3/7) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει την κυπελλούχο Πολωνίας, Λέγκια Γκντάνσκ (3η στο πρωτάθλημα) και θα ακολουθήσει το τελευταίο φιλικό επί Πολωνικού εδάφους (5/7) με την Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ (4η στην Πολωνία).

Στη συνέχεια η «ερυθρόλευκη» αποστολή θα συνεχίσει την προετοιμασία της στην Αυστρία και θα εγκατασταθεί στο Στανς (6-11 Ιουλίου). Στις 8 του μήνα θα αντιμετωπίσει την γνώριμη του από τις περσινές μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ, Ντιναμό Κιέβου, στο πιο δυνατό φιλικό την περίοδο της προετοιμασίας και στις 10/7 ο Ολυμπιακός θα παίξει το τελευταίο φιλικό στην Αυστρία κόντρα στο Αμβούργο.

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων πριν το πρώτο παιχνίδι (23-24/7) με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, θα κλείσει στις 16 Ιουλίου στο “Καραϊσκάκη” με αντίπαλο την άλλη ομάδα του Β. Μαρινάκη τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ένα ματς το οποίο ουσιαστικά θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει Πλζεν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter