Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ «καίνε» τον Τζόνσον για το κρυφό σουαρέ, αλλά «έθαψαν» την ποδηλατάδα του Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ «καίνε» τον Τζόνσον για το κρυφό σουαρέ, αλλά «έθαψαν» την ποδηλατάδα του Μητσοτάκη στην Πάρνηθα

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Guardian με τον Μπόρις Τζόνσον να κάθεται σε ένα τραπέζι στη βεράντα του κήπου της Ντάουνινγκ Στριτ με παρέα, κρασί και τυρί εν μέσω lockdown τον περσινό Μάιο, κάνει το γύρο όχι μόνο στα βρετανικά ΜΜΕ αλλά και στα ελληνικά.

Μια τέτοια είδηση δε μπορεί να λείπει από τα ελληνικά δημοσιογραφικά μέσα ενημέρωσης, όταν ένας πρωθυπουργός παραβιάζει τα μέτρα που ο ίδιος επέβαλε. Ωστόσο, τα ελληνικά ΜΜΕ δεν έδειξαν την ίδια ζέση όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε κατάχρηση της εξουσίας του και παραβίασε το lockdown τον Δεκέμβριο του 2020 βγαίνοντας για ποδηλατάδα στην Πάρνηθα μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα. Τη φωτογραφία είχε δημοσιεύσει τότε το Documento, ωστόσο, τα φιλοκυβερνητικά μέσα έκαναν ό, τι μπορούσαν τότε για να εξαφανίσουν την είδηση και να την περάσει στα ψιλά.

Η συντριπτική πλειοψηφία των καναλιών δεν συγκινήθηκε από την ποδηλατάδα του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Πάρνηθα, χωρίς μάσκες και αποστάσεις και «έθαψε» την είδηση ενώ όσα κανάλια και σάιτ την δημοσίευσαν φρόντισαν να κάνουν μια σύντομη παρουσίαση της είδησης χωρίς σχόλια.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter