Τα γούνινα παλτό της Αρίθα Φράνκλιν ζήτησε η PETA

Τα γούνινα παλτό της Αρίθα Φράνκλιν ζήτησε η PETA

Η βασίλισσα του ακτιβισμού για τα δικαιώματα των ζώων έφτασε μέχρι την διαχειρίστρια της περιουσίας της βασίλισσας της ψυχής ζητώντας να δωριστούν τα γούνινα παλτό της για τη σωτηρία των ζώων.

Η Τρέισι Ρέιμαν, πρόεδρος της PETA έστειλε επιστολή στην ανιψιά της Αρίθα Φράνκλιν, Σαμπρίνα Γκάρετ Όουενς ζητώντας να της δώσει τα γούνινα παλτό της εκλιπούσας ώστε η Peta να μπορεί να τα δωρίσει για να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα για την ένδυση αστέγων και την περίθαλψη αδέσποτων ζώων.

Η Όουενς έχει οριστεί διαχειρίστρια της περιουσίας της τραγουδίστριας.

Στην επιστολή που έλαβε το περιοδικό Page Six αναφέρεται ότι «στο παρελθόν δωρίσαμε γούνινα παλτό και άλλων μεγάλων γυναικών… για να βρουν καταφύγιο οι άστεγοι των ΗΠΑ, αλλά και πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, την Μογγολία και τη Συρία», σημειώνοντας ότι έχουν δωριστεί γούνες από την Αντζέλικα Χιούστον, τη Μαράια Κάρεϊ, Κιμ Κατράλ, Μέρι Τάιλερ Μουρ και Σάρον Όσμπουρν.

Η Ρέιμαν έχει δηλώσει ότι «δωρίζοντας τα παλτό της Αρίθα Φράνκλιν στην Peta η οικογένειά της θα μπορούσε να επεκτείνει την κληρονομιά της στην κοινωνική δικαιοσύνη για τα ζώα. Ενώ θα μπορούσε θα “ξαναζήσουν” τα ζώα που βασανίστηκαν και πέθαναν για να γίνουν τα παλτό, βοηθώντας άλλα ζώα και ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter